Deze baby paws babyslofjes komen uit Australie. De Baby Paws babyslofjes zijn met de hand gemaakt van het allerbeste leer. Heerlijk zacht en soepel leer voor een goede pasvorm voor uw baby. Het voordeel van leer is dat de babyslofjes ademen en zijn dus heel goed voor de voetjes van uw baby. Deze babyslofjes houden de voetjes van uw baby in de winter warm en zullen ook in de zomer heerlijk comfortabel zijn. De binnenkant van de baby paws babyslofjes zijn van geborsteld suède en blijven daardoor goed zitten aan de voetjes.

De BabyPaws babyslofjes bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

De baby Paws slofjes zijn te verkrijgen in slofjes met veters of met klittenband. De Baby Paws zijn met zorg gemaakt en u zult merken dat de van hele hoge kwaliteit zijn. De Baby Paws zijn makkelijk te reinigen met een milde zeep. De babyslofjes zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle normen.

De baby paws zijn er in veel soorten met of zonder klittenband, hoog model of laag model, met evt veters en in vele kleuren. Voor ieder wat wils is er een baby paws te krijgen. Wij hebben een aantal voorbeelden van slofjes afgebeeld om deze pagina maar er zijn er nog veel meer. Hieronder vind u de winkel waar ze alle soorten baby Paws verkopen.

Bent u op zoek naar goede en van hoge kwaliteit leren babysofjes zijn de baby paws echt iets voor u.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail