Mock Ons babyslofjes

Adviesprijs € 17,99
7.9

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.2/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Blijven goed zitten geen koude voetjes
  • Met anti slip zool niet meer uit kunnen glijden
  • Slof sok beschermt ook de beentjes
  • Te wassen in de wasmachine

Je kent het probleem vast wel, altijd maar weer die sokken aandoen omdat je kindje ze weer heeft uitgedaan. Met de komst van de Mocc Ons is dit verleden tijd. Deze sok, die tegelijkertijd ook een slof is, zorgt dat je kindje altijd warme voetjes houdt. Een trendy en comfortabele sok die zeer hoog, tot aan de knie, wordt gedragen zodat je kindje deze niet makkelijk zal kunnen uittrekken.

Mocc Ons zijn voorzien van een hoge kwaliteit leren zool. De zool is geheel rondom gestikt aan de zachte elastische katoenen sok. Hoewel de zool lekker zacht is heeft je kindje met de Mocc Ons aan net even wat meer steun dan bij een gewone sok. De zool is tevens voorzien van anti-slip, zodat uitglijden tot het verleden behoort. Een ideale sok voor de fase waarin je kindje kruip en bezig is met de volgende stap optrekken en pasjes rond de tafel. Loopt je kindje dan is deze slof sok goed tegen het uitglijden over een gladde vloer en zal het je kindje vertrouwen geven in het lopen door het huis heen.

Het grote voordeel van de Mocc Ons is dat deze hoog opgetrokken worden, hierdoor kan je kindje de slof sok niet zo makkelijk uit trekken. Nu zijn de blote voetjes in huis gelukkig verleden tijd. De Mocc Ons zijn naast dat ze goed blijven zitten ook nog eens verkrijgbaar in leuk prints. Hiermee kom je altijd met een leuk en functioneel cadeau aan zetten als je ze niet voor  jezelf koopt maar voor iemand anders. De Mocc Ons kunnen gelukkig gewoon in de wasmachine en zijn op 30 graden te wassen. Er zijn verschillende maten van de Mocc Ons dus je kunt altijd een passende slof sok kopen voor je kindje. Koop deze slof sok niet op de groei want het is belangrijk dat je kindje vertrouwen blijft houden in het lopen.

Mocc Ons zijn er in verschillende grappige en trendy ontwerpen waaronder: Roze stippen – Zebra streep – Sneaker print in fuchsia, blauw, turquoise en rood – Cowboy blauw – Cowgirl roze – Regenboog – Funky Koe-print – Ballerina roze

De slof sok is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 6-12 maanden
  • 12-18 maanden
  • 18-24 maanden

Mocc Ons is een slof sok. Deze slof sok is hoog te dragen waardoor het moeilijker wordt om de slof sok uit te krijgen. Met leren zool en anti slip zorgt ervoor dat je kindje vertrouwen houdt in het lopen

Mocc Ons zijn van de makers van Sock Ons. Kijk op hun website voor de laatste ontwerpen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail