Ook de markt van de baby en kinderproducten gaat met zijn tijd mee. De eerste kennismaking was op de beurs en daar kwamen wij deze BabyZoo My Music kinderwekker tegen. Deze kinderwekker van BabyZoo maakt gebruik van een USB stick waar u de gewenste kindermuziek op kan zetten. Zo kan deze wekker i.p.v. dat irritante geluid van een traditionele wekker het favoriete nummer van uw kind afspelen. Zodra het muziekje gaat spelen kunt u ook instellen of er een nachtlampje aan moet gaan. Onze vraag of dit nu een leuk cadeau is of dat het echt functioneel is. Wacht uw kindje in zijn of haar bedje tot het favoriete nummer gaat spelen?

De Babyzoo My Music kan als wekker gebruikt worden maar is ook te gebruiken om een verhaaltje of een muziekje af te spelen voor het slapen gaan. U kunt op deze wekker een timer zetten 10 minuten of 30 minuten waarna deze vervolgens vanzelf uitgaat. Als u kiest om hem continue te laten spelen kunt u de wekker zelf uitzetten wanneer u dat nodig vind. Uw kindje kan de kinderwekker al snel zelf bedienen en kan dus makkelijk naast het bedje geplaatst worden. Voorzien van een volume regelaar en oplaadbare batterijen.

Zelf hebben wij nog geen ervaring met dit product. Wel hebben wij de leverancier gevraagd mee te doen met Baby Product van het Jaar maar willen niet meedoen. Is dit omdat het product niet voldoet of zou het een andere rede hebben? Heeft u deze Babyzoo My Music kinderwekker al laat ons weten wat u ervan vind en maak kans op leuke prijzen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail