Beatbo Fisher Price Robot

8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Eindeloos speelplezier met BeatBo, leuk ontwerp, blijft interessant
  • Goede kwaliteit
  • Iedere leeftijd kan op zijn manier omgaan met BeatBo
  • Geschikt voor verschillende leeftijden dus gaat een geruime tijd mee

Zal ik me even voorstellen? Ik ben de Fisher Price BeatBo Robot en ik ben gek op dansen en neem je graag mee. Wie is er nu niet dol op muziek ik kan heerlijk samen met je kindje dansen op de muziek. Met de Fisher Price BeatBo robot kan je kindje op de geluidjes en muziekjes dansen en zingen en heel veel leren. Er zit een opneem knop voor op het pootje van BeatBo. Hij zal het ingesproken berichtje mixen en samen met de muziek afspelen. Als het buikje van BeatBo rood wordt kun je een berichtje inspreken. Beatbo zal vervolgens het ingesproken berichtje afspelen. Samen met de Fisher Price BeatBo robot kan je kindje leren tellen, het alfabet leren en bewegen. BeatBo zet aan tot actie van springen tot klappen.

De Fisher Price BeatBo robot is een vrolijk poppetje die dans op de muziek. Laat je kindje dansen op de muziek en leer tegelijk het alfabet. BeatBo speelt ingesproken berichtje af en leert je kindje de verschillende kleuren die er zijn. Met de 3 verschillende stappen groeit het BeatBo robotje samen op met je kindje. Is je kindje nog jong kun je beginnen met de eerste stap dan laat je BeatBo alleen dansen en bewegen. De volgende fase kun je met Beatbo leren en spelletjes. De laatste fase is eindeloos speelplezier met heel veel variatie.

Je kindje kan op zijn gekleurde buikje drukken of de 3 verschillende knoppen op de pootjes van BeatBo. Het Fisher Price BeatBo dansende Robotje stimuleert niet alleen de grove motoriek maar ook de fijne motoriek. De muziek en bewegingen van Beatbo moedigen je kindje aan om te dansen en te bewegen hiermee train je de grove motoriek van je kindje.

Met de Fisher Price BeatBo robot kan je kindje op de muziek dansen en bewegen, maar BeatBo heeft meer, leert het alfabet, kleuren en tellen. Spreek een berichtje in en BeatBo mixt het voor je en zingt het na. BeatBo wordt het nieuwe vriendje van je kindje.

De Fisher Price BeatBo Robot is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ongeveer 3 jaar. Wil je de BeatBo robot graag in actie zien er is een leuk van BeatBo gemaakt. Helaas is het filmpje in het Engels. Uiteraard als je de Fisher Price BeatBo Robot besteld in Nederland zal de BeatBo in het Nederlands zijn.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail