Wat is nu de beste kinderstoel? Een kinderstoel staat niet alleen jaren in huis, maar is vaak ook een flinke uitgave. Wij willen je helpen met het maken van de juiste keuze voor de beste kinderstoel die bij je past. Er zijn verschillende kinderstoelen te verkrijgen, denk daarbij aan bijvoorbeeld een meegroei- , opvouwbare- of design kinderstoel, een babyzitje of een stoelverhoger.

Bij de keuze van de beste kinderstoel is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte is er en staat de kinderstoel niet in de weg. Wat wil je uitgeven voor een kinderstoel en wil je alleen in de eerste periode een stoel gebruiken of dient de stoel om met je kindje mee te groeien. Wij hebben een aantal mogelijke kinderstoelen voor je op een rij gezet en leggen je uit wat het verschil is tussen deze kinderstoelen.

Meegroei kinderstoel

Een meegroei kinderstoel groeit met je kindje mee. Deze stoelen zijn in de meeste gevallen te gebruiken vanaf het moment dat je kindje kan zitten. Een meegroeikinderstoel wordt afgesteld op de lengte van je kindje zodat je kindje altijd op goede hoogte aan tafel kan zitten. Wij hebben over een aantal meegroei kinderstoelen verschillende berichten geschreven, bij een aantal van deze kinderstoelen zul je ook een aantal ervaringen terug kunnen lezen van onze ouders de ervaringsdeskundigen.

Design kinderstoel

Er zijn verschillende design kinderstoelen op de markt. Heb je je huis verfraait met design meubels en wil je een bijpassende kinderstoel dan kan dat. Er zijn een aantal zeer mooie en goed uitgevoerde design stoelen speciaal voor kinderen. We hebben de meeste bekende voor je geselecteerd.

Babyzitje, babystoeltje en stoelverhoger

Een babyzitje of babystoeltje is een zitje dat je op de grond kunt zetten of kunt bevestigen aan een gewone stoel zodat je baby aan ook aan tafel kan zitten. Zo kan je kindje aan tafel zitten zonder dat je een stoel hebt die in de weg staat. Het verschil tussen een babyzitje en een stoelverhoger is dat een stoelverhoger alleen gebruikt kan worden op een gewone stoel en een babyzitje ook op de grond. Het babyzitje kan vaak eerder gebruikt worden dan een stoelverhoger. Hieronder zie je de verschillen. Wij hebben het beste babyzitje en de beste stoelverhoger voor je geselecteerd.

De best kinderstoel is terug te vinden op onze site. Je vind heel veel ervaringen van ouders terug op onze site. De ervaringen van ouders zijn per product onder aan iedere pagina terug te lezen.

We hebben je geprobeerd uit te leggen wat de verschillende kinderstoelen zijn en hoe je dat noemt. De meeste kinderstoelen, babyzitjes en stoelverhogers  die op onze site staan zijn getest door onze ouders en de ervaringen zijn reeds toegevoegd aan de site. Wil je graag alle kinderstoelen op de site terug zien dan kan dat via deze link: alle kinderstoelen.

Het NVWA heeft op 30 november 2015 een persbericht uitgebracht over een test van 24 kinderstoel. Maar liefst 10 kinderstoelen voldoen niet aan de veiligheidsvoorschriften. We hebben dit rapport uitgebracht op de site

FacebooktwittermailFacebooktwittermail