De Mum2Mum Inbakerdoek is een prachtig, hoogwaardige inbakerdoek geschikt voor iedere baby die onrustig is. Deze inbakerdoek is voorzien van een binnenhoes en een buitenhoes waardoor deze doek ook zeer geschikt is voor sterke baby’s die zich uit iedere doek kunnen wringen. Wij hebben altijd veel ervaring gehad met een ander inbakerdoeken, maar daar kwam het regelmatig voor dat de armpjes uit de doek kwamen zetten. Natuurlijk blijft het zo dat er baby’s zijn die het altijd voor elkaar krijgen om uit een inbakerdoek te komen. Hier is helaas niets aan te doen. Het voordeel van een inbakerdoek is dat iedereen het kan, in tegenstelling tot het inbakeren in de traditionele hydrofieldoeken, en toegestaan is op het kinderdagverblijf. Zo kan je baby met een gerust hart op visite of uit logeren. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat je baby ergens anders niet ingebakerd kan worden. Met een inbakerdoek is dit verleden tijd.

De Mum2Mum inbakerdoek bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Bol Logo

Mum2Mum inbakerdoek is gemaakt van 100% katoen. Er zijn 2 maten beschikbaar. Voor onze allerkleinste is het de maat small deze is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 kilo (± 47 tot 65 cm) De grotere maat is large vanaf 6 kilo tot ongeveer 11 kilo of wanneer u gaat afbouwen met inbakeren. Koop een inbakerdoek nooit op de groei dit kan ervoor zorgen dat je kindje uit de doek kan komen.

De droom van iedere ouder! Een goede nacht slaap, voor je baby en voor jezelf. De inbakerdoek van Mum2Mum is een uniek nieuw concept in het inbakeren van je baby om je te verzekeren dat je baby veilig en klaar voor een warme en comfortabele nacht slaap is. Fijn van zo’n doek is dat je baby in een diepere slaap valt en hierdoor dus geen kleine korte slaapjes doet maar een langer tijd achtereen slaapt. Nu zal je baby fijner wakker worden.

De inbakerdoek heeft een dubbel inbaker systeem dat ervoor zorgt dat je baby veilig is de hele nacht. Zelfs voor extra sterke kinderen is deze inbakerdoek geschikt. Het heeft een rits met twee uiteinden voor gemakkelijke luierverwisselingen. Een veiligheidsriem om handig in een autostoeltje te gebruiken. Je hoeft hierdoor je baby niet wakker te maken als het ligt te slapen en je baby kun je dus zo overleggen in de autostoel.

De Mum2Mum inbakerdoek is verkrijgbaar in meerdere prints met verschillende kleuren roze, blauw, groen en effen wit.

De Mum2Mum inbakerdoek is een goede doek om je baby veilig in te bakeren. Niet alleen thuis te gebruiken maar ook voor onderweg in de auto, op het kinderdagverblijf of bij opa en oma. Nu kun je overal je baby inbakeren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail