Swaddel Me inbakerdoek

Adviesprijs € 21,95
8

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Veilig je baby inbakeren
  • Gemaakt van katoen
  • Klittenband is niet scherp
  • Netjes afgewerkt
  • Kant en klare inbakerdoek iedereen kan dit

De Swaddle Me inbakerdoek is een kant en klare inbakerdoek waarmee je je baby heel eenvoudig en snel kunt inbakeren. De traditionele inbakerdoeken zijn vaak lastig en niet geheel zonder gevaar als je niet weet wat je doet. Een inbakerdoek daarentegen is totaal niet gevaarlijk en heel gemakkelijk te gebruiken. Ook als je baby naar het kinderdagverblijf gaat of een dagje naar opa en oma. Met een inbakerdoek hoef je je dus niet meer druk te maken als je weggaat dat je baby niet ingebakerd kan worden. De Swaddle Me inbakerdoek vouw je als het ware om je kindje heen waardoor het zijn of haar armpje niet meer voor het gezichtje kan plaatsen. Dit is vaak een van de redenen dat je baby onrustig wordt en het fijn zal vinden niet wakker gemaakt te worden van dingen die boven het hoofdje zweven.

“Met de Swaddle Me inbakerdoek kun je je baby veilig inbakeren.”

Met de Swaddle Me inbakerdoek wordt het heel makkelijk om in te bakeren. Je legt de inbakerdoek onder je baby en vouwt een flap over je kindje heen waarbij je een handje vast legt. Vervolgens leg je de ander flap over je baby heen en maak je deze vast met het klittenband. Het grote voordeel van een inbakerdoek is dat je je baby nooit te strak kan inbakeren en dat de heupjes vrij zijn om te bewegen. Het vastleggen van de heupjes is namelijk zeer slecht voor de ontwikkeling van je baby maar met een inbakerdoek kan dit niet gebeuren.

De Swaddle Me inbakerdoek is voorzien van een knoopsgat aan de achterkant zodat je je baby ook makkelijk ingebakerd en al mee kan nemen onderweg. Zo hoef je je baby dus niet ongewenst wakker te maken. Nog een een voordeel is dat de beentjes van je baby in een soort zakje zitten die je makkelijk omhoog kan schuiven waardoor je je baby kan verschonen zonder hem of haar uit de inbakerdoek te hoeven halen.

Deze Swaddle Me inbakerdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in 2 maten. De maat Small en de maat Large. Koop de Swaddle Me niet op de groei maar altijd passend. Koop je een inbakerdoek te groot dan zal het niet naar behoren werken.

“Inbakeren zorgt voor begrenzing en kan ervoor zorgen dat je baby rustiger en dieper slaapt.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail