Is dit aapje niet schattig dit is de babyzoo kinderwekker. Dit aapje is ook nog eens heel functioneel, want hij zorgt ervoor dat hij je kindje leert dat het soms wel eens te vroeg is om op te staan. Heel eenvoudig stel je dit aapje in en kun je je kindje uitleggen dat als het dit aapje zijn oogjes dicht heeft je nog even in je bedje moet blijven. Dit is zelfs aan te leren bij zeer jonge kinderen dat maakt een kinderwekker zo handig zeker bij overgang van tijd of gewoon omdat je kindje te vroeg uit bed komt. Kinderen zijn nog niet bewust van tijd dus met de Babyzoo kinderwekker kunt je je kindje dit makkelijk leren. Daarnaast kun je deze kinderwekker ook instellen op alarm dat is handig als je kinderen inmiddels de leeftijd hebben dat ze naar school gaan en op tijd op moeten staan. Zo kan de Babyzoo kinderwekker een heel kinderleven mee ideaal!

Dus zijn je kinderen ook altijd veel te vroeg op en willen papa en mama ook graag een keertje uitslapen? Dan kan dit een ideale kinderwekker zijn voor je kindje. Makkelijk in te stellen en je kindje zal het snel begrijpen, want als de oogjes open zijn mag hij of zij papa of mama roepen of mag uw kindje u roepen om uit bedje te komen.

Voordelen van de Babyzoo Kinderwekker:

– Openen en sluiten van de ogen op een eigen ingestelde tijd;
– Jungle geluid als wekker, met regelbaar volume (kan volledig uitschakelen);
– Nachtlampje en wordt automatisch afgesloten na 30 seconden
– Deze kinderwekker gaat op 3 AAA batterijen, niet inbegrepen.

Met de Babyzoo kinderwekker leer je je kindje op een acceptabele tijd zijn of haar bedje uit komen. Natuurlijk als ze nog erg klein zijn en in een ledikant slapen kunnen ze ook papa of mama roepen. Als de oogjes open zijn is het tijd om op te staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail