Woombie inbakerzak

Adviesprijs € 34,95
8

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.3/10

Pluspunten

  • Geweldige inbakerdoek
  • Wordt aangeraden bij onrustig slapen
  • Makkelijk in gebruik
  • Je kindje ook makkelijk te verschonen zonder los te halen

De Woombie inbakerzak is een van de flexibelste inbakerdoek die er bestaat. Het voordeel hiervan is dat de Woombie inbakerzak met je baby mee beweegt en zorgt voor het geborgen gevoel waar de meeste baby’s na de geboorte zo naar verlangen. Doordat deze inbakerdoek van Woombie zo flexibel is kan je baby zijn of haar beentje gewoon strekken, deze inbakerzak zal geborgenheid geven zonder beperkingen. Inbakeren is geschikt voor baby’s die onrustig zijn, wakker gehouden worden door hun eigen handjes, last hebben van schrikreflex of baby’s die in hun gezicht krabben, uiteraard is het inbakeren van baby´s die niet onrustig zijn, maar je als ouder het gevoel van geborgenheid nog wil geven geen probleem.

“Met de Woombie Inbakerzak kun je je baby met een gerust hart inbakeren.”

Het bijkomende voordeel van inbakerdoeken i.p.v. losse doeken is dat het overal inmiddels geaccepteerd wordt, je hoeft je geen zorgen te maken dat wanneer je baby naar het kinderdagverblijf of naar de opvang gaat het inbakeren met deze doeken niet mag.  Het is namelijk zo makkelijk dat iedereen het kan en er geen risico is dat je baby te strak wordt ingebakerd.

De Woombie inbakerzak is ontwikkeld door een Amerikaanse vrouw die problemen had met haar dochter dat ze telkens onder de dekens van haar bedje terecht kwam. Op zoek naar een doek geschikt om in te bakeren was er niet en zo heeft ze besloten om haar eigen inbakerdoek te ontwikkelen. Hieruit is de Woombie inbakerdoek ontstaan. Deze doek is in 2007 op de markt gekomen en heeft al heel veel ouders geholpen met inbakeren. De ontwikkeling van de Woombieinbakerzak is nog steeds in volle gang waardoor er steeds weer nieuwe Woombie´s op de markt komen.

“Zonder problemen kan nu iedereen met deze inbakerdoek je baby inbakeren. Ook geschikt voor sterke baby’s.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail