Swaddle Up Inbakerslaapzak

v.a. 29.95
8.2

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebuiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.9/10

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Rits mooi weggewerkt en zowel boven als onder open te doen
  • Makkelijk in gebruik
  • Zorgt voor een natuurlijke slaaphouding

Met de inbakerslaapzak Swaddle Up zal je baby zich minder lang wakker houden en vervolgens in een diepere slaap terecht komen. Door het maaien van de armpje kan je baby zich wakker houden en in heel veel gevallen moeilijk in slaap komen. Het schrikreflex wordt gekalmeerd door zijn ergonomische vorm en zorgt ervoor dat je baby rustig wordt. Dit zorgt voor een betere nachtrust en een uitgeslapen baby.

De inbakerslaapzak zorgt ervoor dat de armpje in de slaapzak worden gelegd. De slaapzak zorgt voor een natuurlijke slaaphouding met de armpjes aan de bovenkant. In deze slaapzak heeft je baby nog voldoende bewegingsvrijheid, maar kan alleen niet meer maaien met zijn of haar handjes.  Groot voordeel van dit babyslaapzakje is dat je baby wel op zijn of haar handjes kan sabbelen.

De Swaddle Up inbakerslaapzak zorgt dat je baby in een diepere slaap terecht komt. Je baby kan niet meer maaien meer met de armpjes.

Advies is dat je je baby de eerste maanden op de rug te slapen legt. De Swaddle Up inbakerslaapzak zorgt ervoor dat je baby niet snel kan omrollen. Dit komt omdat de handjes omhoog liggen dat maakt dit product zo uniek. Vele vinden het traditionele inbakeren er zielig uitzien. Deze inbakerdoek ziet eruit als een gewone slaapzak, waardoor het er niet meer zielig uit ziet. Nog een groot voordeel is dat iedereen dit inbakerdoekje aan kan doen in tegenstelling tot het traditionele inbakeren.

Dit babyslaapzakje sluit mooi aan en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Daarnaast is het heel eenvoudig om het inbakeren uiteindelijk af te bouwen met het slaapzakje. Er is namelijk voor de grotere maat M en L een inbakerslaapzak te bestellen waarbij de mouwtjes afritsbaar zijn. Hiermee wordt het mogelijk het inbakeren geleidelijk af te bouwen. Bij de grootste maat zijn ze zo ie zo af te ritsen.

Een natuurlijke houding doordat de handje aan de bovenkant van het lichaam liggen.

De rits van dit slaapzakje is aan 2 kanten op te ritsen. Zo hoef je je baby niet uit het slaapzakje te halen als het verschoont moet worden. Tevens is het mogelijk om borstvoeding te geven als je baby in de inbakerdoek ligt. Je kunt dus je baby na de voeding weer te slapen leggen. Dit zorgt voor de nodige rust tussen de voedingen. Het inbakerslaapzakje is naadloos en sluit volledig aan het het lijfje van je baby.

De Swaddle Up inbakerslaapzak is gemaakt van een enkele laag katoen die zo oververhitting voorkomt. Hou er wel rekening mee dat ze verkrijgbaar zijn in 2 verschillende diktes dit wordt aangegeven met de benaming TOG 1 of TOG 2. Dit geeft aan wat je er het beste nog aan toe kan voegen met betrekking tot de temperatuur van de babykamer. Zorg ervoor dat je baby het nooit te warm krijgt en zorg voor voldoende ventilatie op de kamer.

TOG waardes:

  • TOG 1 : kamertemperatuur tussen de 22 en de 24 graden. Maak dan gebruik van een rompertje, luier en een lakentje
  • TOG 2 : kamertemperatuur tussen de 20 en de 22 graden. Dunne deken met lakentje.

Beschikbare maten:

  • S is geschikt vanaf 3 tot 6 kilogram
  • M is geschikt vanaf 6 tot 8,5 kilogram
  • L is geschikt vanaf 8,5 tot 11 kilogram

FacebooktwittermailFacebooktwittermail