Ben u ook altijd het speelgoed van uw kindje kwijt in de auto. Uw kind begint te huilen als het niet bij zijn of haar speelgoed meer kan in de auto. Met de taf toys Toe Time infant car toy is dit verleden tijd. Dit speelgoed voor in de auto kunt u eenvoudig ophangen aan de stoel van uw auto. Geschikt voor elke autostoel door de bevestiging van de banden achter op het speelgoed.

Dit activiteiten bord is uniek in zijn soort want u kindje kan met zijn voetjes op het speelgoed trappelen en dan wordt uw kindje beloond met muziek en licht. Zo blijft dit speelgoed voor in de auto een langere tijd  interessant. De Toe Time is tevens voorzien van drie speeltje die los te halen zijn, maar voor in de auto is het bijzonder leuk als de speeltje aan het speelbord blijven zitten en kan uw kindje hier heerlijk mee spelen zonder dat het speelgoed op de grond valt. Doordat dit activiteiten bord voorzien is van een spiegel is het voor uw kindje ook mogelijk om zichzelf te zien wat het speelgoed natuurlijk super leuk en interessant maakt.

De Taftoys Toe Time bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

Het taftoys autospeelgoed bord is volledig voorzien van zacht materiaal waardoor dit speelgoed ook geschikt is gemaakt voor de allerkleinste. Met rammeltjes, muziek, licht en spiegel is dit speelgoed geschikt voor uren lang spelplezier.

Wij zijn op zoek naar de ervaringen van ouders, heeft u dit autospeelgoed bord al gekocht zijn wij op zoek naar uw mening. Deel deze met andere ouders om te zien of dit ook voor andere ouders het beste speelgoed is.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail