Reflectoren voor uw kinderwagen. Alle vervoersmiddelen worden verlicht, dankzij Wagalum nu ook uw kinderwagen! Kinderwagens zijn op een minimale wijze voorzien van reflectoren, toch is het heel belangrijk, voor zowel moeder met kind als voor alle andere weggebruikers, dat kinderwagens zeer goed zichtbaar zijn in het verkeer.

De Wagalum reflectoren zijn van een bijzondere kwaliteit die duidelijk zichtbaar is, ze zijn negen keer zo helder als vergelijkbare reflectoren en weerkaatsen het licht in alle richtingen  Zonder reflectoren is een voetganger zichtbaar op een afstand van 30 meter.  Met een snelheid van 80 km/h heeft de bestuurder van een voertuig 1.2 seconde de tijd om te reageren.

Dankzij de extreem hoge zichtbaarheid en reflectiecapaciteit van Wagalum is uw kinderwagen al zichtbaar vanaf een afstand van 150 meter. Hierdoor heeft een bestuurder meer dan 5 seconden de tijd om te reageren.

Onderzoek heeft uitgewezen dat, door deze reflecterende materialen we de kans op een ongelukken kunnen verminderen met 85%, uw kinderwagen wordt 6x sneller opgemerkt door andere weggebruikers.

Wagalum- reflectiestrips voldoen met hun terugkaatsend vermogen aan alle DIN- kwaliteitsnormen: de standaard norm voor schooltassen DIN EN 58124 • persoonlijke veiligheidskledij categorie 2 DIN EN 13356, vormmarkering voor voertuigen DIN EN VC 104 ECE

Momenteel is er geen andere reflectiestrip in deze kwaliteit verkrijgbaar,  zelfs de Duitse politie gebruikt reflectiestrips die één klasse zwakker zijn dan Wagalum- reflectoren.

Wagalum reflectiestrips zijn in het donker goed zichtbaar, maar bij daglicht vallen ze niet op uw kinderwagen is extra beveiliging bij mist, bij schemering en in het donker,  makkelijk aan te brengen, altijd bij de hand,  geen batterijen nodig, werkt altijd, Is universeel dus geschikt voor alle kinderwagens.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail