Fisher Price Co de Rups

Adviesprijs € 69,99
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Eindeloos speelplezier
  • Veel mogelijkheden
  • Goede Kwaliteit
  • Leuk ontwerp

Minpunten

  • Maak wel veel geluid

Met de Fisher Price Co de Rups bepaald je kindje zelf welke kant hij op gaat. Deze grappige rups heeft allemaal afneembare onderdelen die aan de rups vastgemaakt kunnen worden in elke gewenst volgorde. Is je kindje nog wat jonger zal het waarschijnlijk nog niet begrijpen dat de rups gestuurd kan worden. De kleurtjes, nummers en de geluidjes zijn dan al een grote uitdaging. De rups aan en uitzetten is al leuk. En hoe spannend is het als je niet weet welke kant hij op gaat.

Je kindje kan met de Fisher Price Co de Rups zelf bepalen welke kan hij op gaat.

Is je kindje oud genoeg dan kun je doelen stellen met deze rups zo kun je bijvoorbeeld iets in de weg zetten waar de rups omheen moet. Nu moet je kindje gaan kijken hoe lang hij over een onderdeel doet voordat hij begint met de volgende stap. Hoe ver moet het object weg staan en hoe lang duurt zijn bocht. Daarnaast heeft de Fisher Price Co de Rups nog een start en een stop schijf. Hiermee kan je kindje het begin en het eind doel aangeven. En nu maar afwachten of Co de Rups zijn bestemming zal halen.

De Fisher Price Co de Rups bestaat uit een vrolijk rijdend gezichtje met een aan en uit knop. Vastgekoppeld zitten er standaard 8 verschillende onderdelen aan die op veel verschillende manieren vastgemaakt kunnen worden. Op ieder onderdeel staat welke kant deze op gaan. Er gaan er 3 rechtdoor en hij heeft 4 bochten en er zit er een bij met een geluidje. Ieder onderdeel heeft zijn eigen gekke geluidjes en muziekjes. De combinaties die gemaakt kunnen worden zijn oneindig.

De rups wordt standaard geleverd met 8 onderdelen maar er zijn nog meer onderdelen los te koop zo is er een hele lange CO de Rups te maken. Deze hebben weer andere opdrachten dan de staandaard onderdelen.

Eindeloos combineren met Co de Rups. Voor heel veel speelplezier!

Is dit niet het speelgoed dat je zocht? Wij hebben op de site nog meer speelgoed voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail