De Wipstoel Basic Kees is een eenvoudige wipstoel maar wel van hoge kwaliteit. Deze wipstoel is te verstellen in 2 standen. Een ligstand als je kindje lekker ligt te slapen in de wipstoel of een zitstand voor als je je baby bijvoorbeeld eten wilt geven in deze wipstoel.

De wipstoel Basic Kees is voorzien van een luxe bekleding. De bekleding is gemaakt van een vlekwerend materiaal. Maakt je kindje dus toch een vlek in de bekleding dan kunt je deze makkelijk afnemen met een vochtige doek. Voor de echte knoeiers onder ons is de volledige bekleding van de wipstoel te verwijderen en te wassen op 40 graden in de wasmachine. Het frame van deze wipstoel van kees is gemaakt van aluminium waardoor deze wipstoel zeer licht van gewicht is.

De wipstoel is verkrijgbaar in vele trendy kleuren waaronder: roze met bruin, lime groen met bruin, bruin met zandkleur, licht blauw met bruin, paars met bruin, kobalt blauw met zwart en zilver zwart. Kortom een mooie hoogwaardige, betaalbare wipstoel die lang mee zal gaan.

Is dit toch niet het wipstoeltje wat je zocht? Wij hebben inmiddels al veel producten laten testen door ouders. Al deze ervaringen staan beschreven op de website.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail