Tomy verrassingseieren

10,99
8.3

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Eindeloos speelplezier door de vele variaties
  • Mooi eenvoudig ontwerp hierdoor blijft het een uitdagende puzzel

Minpunten

  • De deksel gaat wat moeilijk open bij kleine kinderen

Met de Tomy verrassingseieren kan je kindje urenlang speelplezier beleven. Juist door de eenvoud van dit speelgoed wordt het een leuk spelletje en kan je kindje er vele verschillende variaties mee maken. Ei in het doosje, rammelen met de eieren, de eieren in de schil verstoppen en ga zo maar door. Dit speelgoed bestaat uit 6 verschillende verrassingseieren met een schil en daarbinnen zit een gekleurd ei. De 6 eieren zijn voorzien van grappige gezichtjes en in iedere eierschil zit een ei met een opvallende kleur. Zo zit er een groen, oranje, geel, paars en blauw ei in. De Tomy verrassingseieren zitten in een eierdoosje waar de eieren in verstopt kunnen worden. Zo kunnen de Tomy verrassingseieren ook heel makkelijk overal mee naar toe genomen worden. Deze verrassingseieren zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar maar is je kindje jonger dan kan hij of zij er ook mee spelen. Het is namelijk al leuk om de eieren te leren vast pakken.

In eerste instantie lijkt het alleen een eierdoosje met verschillende eieren maar dit is zeker niet het geval. Aan de onderkant van de eierschil zit een vorm, zodat je kindje deze op de juiste manier in het doosje moet plaatsen anders past het niet. Dit is de puzzel die in de Tomy verrassingseieren verstopt zit. Haalt je kindje de eieren uit het doosje en uit de schil dan kan er op het eitje getikt worden en zal het eitje een piep geluidje maken. De eierschilletjes hebben ieder hun eigen eitje dus het wordt zo nog een lastig spelletje. Samen met je kindje kun je met de eieren ook het kiekeboe spel doen. Zo zijn er dus vele verschillende mogelijkheden met de Tomy verrassingseieren.

“De Tomy verrassingseieren dagen je kindje uit om verschillende spelletjes te spelen. Samen met papa of mama of gewoon alleen. Van kiekeboe tot een leuke puzzel met deze verrassingseieren kan het allemaal. Laat die creativiteit van je kinderen heerlijk gaan.”

Oneindige speel variaties door de Tomy verrassingseieren. Voor vele kinderen uren speelplezier. Er zijn heel veel positieve ervaringen terug te vinden op het internet. Heb jij de Tomy verrassingseieren al als speelgoed voor je kindje? Laat ons weten wat je er van vind, wij zijn benieuwd naar je mening en ervaring!

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail