Is dit niet geweldig speelgoed voor uw baby, peuter, kleuter. Speelgoed waar u en uw kindje heel lang plezier van kan hebben. Dit speeltoestel groeit met uw kindje mee. Wij konden het niet laten om u dit niet te laten zien. Wat kan dit speeltoestel voor in huis allemaal:

Het stoeltje waar uw baby in zit draait 360 graden rond zodat uw baby rond de tafel kan lopen.  De bekroonde Tropical Fun Rond We Go! ™ Speel Tafel is het enige product in zijn soort dat is ontworpen om met uw baby mee te groeien door de peuter jaren.
Zodra uw baby oud genoeg is is het Stoeltje gemakkelijk verwijderbaar zodat de peuter zich kan vermaken aan de speeltafel. Natuurlijk kunt u ook het stoeltje laten zitten zodat uw peuter hier ook heerlijk op kan zitten. Op dit speelgoed zit onder andere een Piano station met flip-over boekje heeft 3 standen: melodieën, gekke geluiden en piano aanslagen een Actie/reactie station met kralen, springende karakters, ronddraaiend insect en een glijdende kikker. Speelgoedjes wervelen rond als de kop van de kikker wordt ingedrukt

Deze tafel met stoel wordt geleverd inclusief: spinnend balletje, spiegel, beweeglijke bij en twee insecten.

Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar in Nederland op dit moment. Indien wij deze weer bij een goede online winkel vinden zullen wij deze toevoegen aan het product.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail