VTech Baby Walker

Adviesprijs € 44,95
7.9

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Geschikt vanaf 6 maanden
  • Ondersteunt je kindje bij het leren lopen
  • Veel activiteiten met muziek en dierengeluiden
  • Vollume geluid regelbaar

Minpunten

  • Soms wel veel geluidjes

Met de VTech baby walker heb je speelgoed in huis waar je kindje lang plezier van zal hebben. De Vtech baby walker is namelijk al te gebruiken vanaf 6 maanden en blijft leuk tot ongeveer 36 maanden. Je baby kan beginnen met het ontdekken van het speelbord wat voor op de baby walker zit. Uiteindelijk zal de VTech baby walker je kindje helpen bij het leren staan en optrekken om vervolgens samen met de babywalker de eerste stapjes te doen.

Het activiteitenbord is voorzien van verschillende vormen. Deze kan je baby van het bord af kan halen maar er ook weer op zetten. Zodra ze in de goede vorm zitten zal het bord tegen je baby gaan praten. Vervolgens zal het gaan zingen en knipperen met de lichtjes. Er zit een deurtje in het activiteitenbord die open en dicht kan en die kiekeboe zegt. Dit vinden kinderen ook uit eigen ervaring erg grappig. Die van ons is hier heel veel mee bezig geweest.

Met de draaiknopen kan je baby oefenen met de fijne motoriek. Met de telefoonhoorn kan je baby bellen en onder aan het activiteitenbord zitten draaiknoppen met verschillende vormen. Het activiteitenbord heeft nog een toetsenbord met daarin verschillende dieren geluidjes. Je kunt hem ook op de liedjes zetten. Om niet helemaal gek te worden van al die geluidjes in dit activiteitenbord is het volume te regelen in 2 standen of helemaal uit te zetten.

“Zeer veel activiteiten zitten er in de VTech baby walker. Je kindje kan samen met de babywalker leren lopen en de zekerheid creëren om uiteindelijk zelf te gaan lopen. Te gebruiken vanaf 6 maanden tot ongeveer 36 maanden.”

Is je baby toe aan lopen en trekt het zich iedere keer overal aan op dan is het tijd om de walker te introduceren. Met een speciale vergrendeling zal deze babywalker niet ineens naar voren schieten. Als je kindje hem vast heeft zal de VTech baby walker geleidelijk naar voren gaan als je baby hem vast heeft. Dit is in het begin heel fijn en zal de baby walker juist het gevoel van veiligheid bieden. Je baby kan verder oefenen met lopen.

Heeft je kindje de balans gevonden en kan het steeds beter lopen dat kun je de vergrendeling eraf halen en zal je kindje met de baby walker sneller door het huis kunnen gaan en zijn of haar lopen steeds beter onder de knie gaan krijgen. Uiteindelijk heeft je kindje de ondersteuning niet meer nodig maar blijft de VTech baby walker leuk speelgoed om mee te blijven spelen.

We hebben het internet afgespeurd naar ervaringen met de VTech baby walker en daar zijn hele goede berichten over. Wij hebben hem zelf ook uitvoerig getest en hebben er erg lang plezier van gehad.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail