Heerlijk met warm weer een zelf gemaakt ijsje u weet nu precies wat er in uw ijsjes gaat en het is bovendien ook een stuk lekkerder. Inmiddels zijn er vele recepten te verkrijgen voor het maken van ijsjes. De ijsvormpjes zijn dus ook uitermate geschikt voor kinderen met een eet allergie.

U kunt met de volgende vormpjes een ster, raket en een ring de leukste ijsjes maken voor jong en oud. Zo wordt een zelf gemaakt ijsje natuurlijk dubbel pret.

Een heerlijke traktatie met een gegarandeerd succes voor het maken van eigen creaties ijsjes. Er zijn verschillende recepten voor het maken van ijsje en wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

IJslolly Cranberry Sinaasappel: 600 ml cranberrysap en 200 ml sinaasappelsap en 200 gram suiker. Doe de vruchtensap in een kom voeg de suiker toe, roer tot de suiker is opgelost. Doe het sap in de vormpjes, 3 a 4 uur later heeft u heerlijke cranberry/sinaasappel ijsjes. Weet u nog een leuk recept laat het ons weten!

Siliconen Vormen de voordelen:

Er zijn verschillende soorten vormpjes waaronder de siliconen vormpjes in verschillende kleuren, deze zijn flexibel waardoor uw kind makkelijk het ijsje naar boven kan drukken. De siliconen vormpjes worden ook wel de calipo vorm genoemd. Deze siliconen vormpjes zijn BPA vrij en gemaakt van 100% gifvrij materiaal dus weet u zeker dat ze veilig zijn voor uw kinderen.

Het grote voordeel van deze siliconen vormpjes is dat het onbreekbaar, stevig en makkelijk schoon te maken is. Dit materiaal is hypo allergeen wat van zichzelf een bacterie- werend effect heeft.

IJsvormpjes vormpjes Ster, Raket, Groovy en Ring:

Er zijn ook vaste ijsvormpjes in de vorm van een ster een raket en een ring. Deze ijsvormpjes zijn vaatwasbesteding zijn uiteraard BPA-vrij en er zijn absoluut geen weekmakers gebruikt. U weet dus zeker dat er in deze ijsvormpjes geen giftige stoffen aanwezig zijn. Deze ijsvormpjes zijn stevig en niet buigzaam. Als de ijsjes klaar zijn en uit de vriezer gehaald worden kunt u eenvoudig het vormpje even onder de warme kraan houden en het ijsje zal los komen van zijn vorm. Nu zijn de ijsjes klaar om gegeten te worden. Mmmmm heerlijk…

Alle ijsvormpjes kunnen apart uit de vriezer gehaald worden en worden geleverd met een bordje waar alle ijsjes inpassen waardoor deze op een juiste manier in de vriezer gezet kunnen worden. Heeft u nog hele kleine kinderen dan zijn de ring vorm ijsjes aan te raden. Deze zijn namelijk niet zo groot, waardoor een ideaal portie ontstaat voor jonge kinderen.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail