Chewelry Sieraden

Adviesprijs vanaf € 27,95
8.2

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.8/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Altijd iets om op te bijten bij je
  • Degelijk en stijlvol sierraad
  • De sluiting schiet los als je eraan trekt

Minpunten

  • Iets zwaar om te dragen

Wel eens gedacht aan een sieraad dat veilig is voor je baby? De Chewelry sieraden zijn stijlvolle sieraden die je kunt dragen maar die ook nog eens veilig zijn voor je baby om op te kauwen of mee te spelen. Op het moment dat de tandjes van je baby doorkomen gaat je kindje echt overal op kauwen. Hiervoor is een speciaal sieraad ontwikkeld dat volledig veilig is om op te kauwen, om op te sabbelen of te spelen. Niet alleen bij de tandjes is deze ketting handig maar je hebt altijd iets bij je als je bijvoorbeeld onderweg bent. Zo kun je je baby de Chewelry even geven als het niets te doen heeft. Naast dat dit handig is, omdat je de Chewelry ketting altijd bij je kunt dragen is dit sieraad ook nog volkomen veilig voor je baby. Vaak zie je dat ouders even hun sleutelbos of andere dingen geven om hun baby op te laten sabbelen. Je kunt je wel bedenken hoeveel bacteriën er in sleutelbos kunnen zitten maar ook plastic voorwerpen kunnen slecht zijn voor je baby. Heb je de Chewelry bij je dan kun je deze zonder probleem aan je baby geven. Dit sieraad is vrij van BPA siliconen. Aangetoond is uit onderzoek dat als je langere tijd blootgesteld wordt aan BPA dit schadelijk is. Daarom zijn de meeste baby flessen en spenen inmiddels BPA vrij. Dit sieraad beval geen schadelijke stoffen en kun je dus met een gerust hart geven aan je kindje.

De Chewelry sieraden zijn stijlvol en veilig voor kinderen

Het Chewelry sieraad is speciaal ontworpen om door mama’s gedragen te worden en vermaak voor je baby op het moment dat je baby behoefte heeft om ergens op te kauwen of ergens mee wil spelen. Zo kun je er ook samen plezier van hebben als je hem om laat en je baby ermee laat spelen. Nu heb je interactie met je baby en kun je samen spelen. De Cherwelry sieraden zijn zo gemaakt dat ze er fraai uit zien en je niet kan zien dat ze eigenlijk voor je baby gemaakt zijn. De Chewelry sieraden zijn bestemd voor baby’s en oudere kinderen en bevatten geen kleine onderdelen die los kunnen laten. Wel is het zo dat er geadviseerd wordt je baby er niet alleen mee te laten spelen.

Heel fijn zijn de sluitingen die vanzelf loslaten als er te hard aan getrokken wordt. Dit is ook fijn als oudere kinderen met de Chewelry ketting aan het spelen zijn. De Chewelry sieraden zijn vaatwasbestendig dus kunnen gewoon met de vaat mee en schoon gemaakt worden.

Veilig om op te sabbelen en mee te spelen.

Naast de Chewelry voor mama zijn er ook Chewelry Kidzz die bedoeld zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo heb je geen last meer dat truien, koortjes en andere dingen helemaal afgeknauwd worden. Ook deze zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn afgestemd op kinderen vanaf 3 jaar.

De Chewelry zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Zo is er voor iedere mama een bijpassende ketting verkrijgbaar.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail