Een mooi uitgevoerde loopstoel is deze vliegende hollander. De loopstoel is uitgevoerd in een stoere auto voor de stoere meiden en jongens. De Vliegende hollander is te gebruiken vanaf 6 maanden tot ongeveer 1,5 jaar. Dit speelgoed voorziet uw kindje van gegarandeerd speelplezier. Voorzien van een toeter, een stuur en een spiegel.

Het grote voordeel van de loopstoel Vliegende Hollander in tegenstelling tot andere loopstoelen is dat het zitje demonteerbaar is en dat uw kindje deze loopstoel ook kan gebruiken om te leren lopen. Doordat de loopstoel zeer stabiel is heeft u kindje een zeker gevoel bij de eerste stapjes die het zet.

De Loopstoel Vliegende Hollander bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

logo_boll_nieuw

De loopstoel is in 3 verschillende hoogtes verstelbaar. Het onderstel heeft veilige rubberen stops zodat uw kindje niet over een drempel, verhoging of speelgoed kan rijden. De Loopstoel Vliegende Hollander is goedgekeurd volgens de EU normen. Houdt u er wel rekening mee dat u uw kindje niet te lang in de loopstoel laat zitten maar verdeel dit over de dag. Bij goed gebruik kan een loopstoel totaal geen kwaad en heeft u en uw kindje er veel plezier van.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail