B-Kids muziekmobiel

39.95
7.7

Algemeen

7.7/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

7.9/10

Pluspunten

  • Mooi ontworpen muziekmobiel
  • Voor verschillende leeftijden geschikt
  • Batterijen moeten worden vervangen door middel van schroevendraaier
  • Draait een kwartier en gaat dan vanzelf uit
  • Verschillende standen, muziekjes en geluidjes

Heerlijk kan je baby wegdromen bij de B-Kids muziekmobiel. De B-kids muziekmobiel groeit met je baby mee. Zo kun je beginnen met de muziekmobiel met boog te bevestigen aan het bedje, ledikantje of aan de box. Zodra je baby ouder wordt en zich gaat optrekken in het bed of box dan wordt het tijd om de speelboog van de muziekmobiel af te halen. Nu hou je een speeldoos over waar je baby zelf mee mag spelen. Deze muziekkast is ook voorzien van een spiegel. Heel veel baby’s vinden het namelijk leuk om naar zichzelf te kijken. Is de muziekmobiel niet meer nodig aan het bedje of aan de box, omdat je kindje er nu te oud voor is dan kun je hem op zijn of haar kamer neerzetten om te gebruiken als nachtlmapje. Zo groeit deze B-Kids muziekmobiel met je kindje mee en kun je heel lang plezier hebben van deze muziekmobiel.

Gebruik vanaf (0 tot 5 maanden) aan het bedje of box:

De B-Kids muziekmobiel is geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte. De muziekmobiel zet je eenvoudig aan door de gewenste knop aan de bovenkant van de muziekmobiel. De muziekmobiel zal 10 verschillende muziekjes en natuurgeluidjes gaan afspelen. Tevens is deze muziekmobiel voorzien van een slaap en wek functie. De slaap functie zorgt ervoor dat je baby makkelijker in slaap zal vallen door verschillende slaap melodieën deze zijn hier speciaal op afgestemd. Met de wek functie stimuleer je daglicht en kan je baby rustig wakker worden. Als de B-Kids muziekmobiel aan staat zullen de grappige rustige figuurtjes gaan draaien. Nu kun je ook kiezen of je ook de projector aan wilt zetten.

Gebruik van de B-Kids muziekmobiel vanaf 6 maanden tot 18 maanden:

Nu wordt het tijd om de figuurtjes boog van de muziekmobiel te verwijderen. Nu blijft de onderkant de muziekkast over en de bedienings- bol aan de bovenkant van de muziekmobiel. Dit vormt nu een nachtlampje en een projector voor je baby op de slaapkamer. Tevens zal de bedienings- bol natuurlijk ook rustgevende muziekjes afspelen om makkelijk in slaap te komen met de wek en slaapfunctie.

Gebruik vanaf 18 maanden of vanaf een nieuw groter bed:

Gaat je kindje over naar een een junior bed of zelfs een 1 eenpersoonsbed dan wordt het lastig om de muziekmobiel te bevestigen. Geen probleem want van de B-Kids muziekmobiel is ook een nachtlampje te maken. Deze is overal op de kamer te plaatsen. Naast dat het een nachtlampje kun je nu ook nog gebruikmaken van de projector.

De B-Kids muziekmobiel is verkrijgbaar in de roze, blauwe of grijze variant.

De B-Kids muziekmobiel groeit met je baby mee. Van muziekmobiel naar muziekkast en vervolgens naar een nachtlampje met projector. Altijd en overal een veilig en vertrouwd gevoel met deze zeer uitgebreide muziekmobiel.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail