Belly bandit is speciaal ontworpen voor moeders na de bevalling. De belly bandit zal u helpen sneller van uw babybuik af te komen en weer terug te brengen naar het gewicht voor de zwangerschap. Voor moeders die een keizersnee achter de rug hebben is de belly bandit ook ideaal en zal de pijn na de keizersnee verminderen.

Door de belly bandit zorgt u naast de ondersteuning in de buik ook nog een voor een goede ondersteuning in de rug en zal voor u zeer comfortabel aanvoelen. Daarnaast zorgt het ook nog voor de ondersteuning van de juiste houding. De Belly Bandit kan al na 3 dagen na de bevalling gedragen worden, het gebruik van de belly bandit na een keizersnee wordt geadviseerd om met de arts te overleggen wanneer u hiermee het beste kan beginnen.

De Belly Bandit kan de hele dag gedragen worden en is zelf met slapen en sporten te gebruiken en zal u de gewenste ondersteuning bieden. De belly bandit kunt u ongeveer 6 tot 8 weken gebruiken na de bevallig. Indien u dat wenst is deze band ook langer te gebruiken er zit namelijk geen grens op tot wanneer u deze uiterlijk mag gebruiken. U voelt zelf wanneer u de Belly Bandit niet meer nodig heeft.

Deze band is gewoon onder uw kleding te dragen en u zult merken dat niemand het weet dat u de band draagt. De band is te verkrijgen in verschillende kleuren en in 3 verschillende soorten te verkrijgen: de belly bandit original, de belly bandit couture en de belly bandit bamboo.

De belly bandit is ideaal voor iedere vrouw die net bevallen is en herstellende is van haar bevalling ter ondersteuning en ervoor te zorgen weer snel uw oude figuur terug te krijgen.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over de belly bandit en heeft u al een belly bandit uitgeprobeerd zijn wij benieuwd naar uw ervaring hiermee.. Laat het ons weten en zo kunnen wij ieder een goed advies geven.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail