Fisher Price Rainforst muziekmobiel

29.95
6.3

Algemeen

6.4/10

Kwaliteit

6.0/10

Gebruiksgemak

6.5/10

Duurzaamheid

6.0/10

Prijs

6.8/10

Pluspunten

  • Handig dat de muziekmobiel uit elkaar kan, los mee te spelen
  • Muziekgeluid van mindere kwaliteit
  • Makkelijk uit elkaar te halen en in elkaar te zetten
  • Gaat op batterijen
  • Moeilijk leverbaar

Minpunten

  • Batterijen zijn vrij snel leeg, raadzaam om oplaadbare batterijen te gebruiken

Met de Fisher Price Rainforest Friends muziekmobiel kun je alle kanten op. De Fisher Price Rainforest Friends muziekmobiel is geschikt voor aan het babybedje, in de box, aan de kinderwagen of aan de buggy. Zo kun je deze muziekmobiel zowel thuis als onderweg gebruiken. De drie grappige diertjes aan de muziekmobiel kunnen gebruik worden aan het babybedje of aan de wagen. De vogel boven op de muziekmobiel speelt rustgevende muziek af die je kunt gebruiken om je baby in slaap te krijgen. Deze is geschikt om te gebruiken aan het bedje en aan de box. Met een druk op de knop zal het vogeltje 20 minuten rustgevende muziek afspelen om je baby heerlijk te laten wegdromen.

De muziekmobiel is voorzien van een muziekdoosje die te bedienen is met de knop op het vogeltje. Een carrousel van 3 grappige figuurtjes een leeuwtje, tijgertje en een olifantje. Is je baby nog klein kun je de gehele muziekmobiel aan het bedje van je baby hangen. En iedere keer als je baby gaat slapen deze muziekmobiel aan zetten. De muziekmobiel zal dan 20 minuten rustgevende muziek afspelen en stopt daarna automatisch. De Fisher Price Rainforest Friends muziekmobiel is zeer eenvoudig te monteren aan het bedje van je baby. Wil je de muziekmobiel mee nemen voor onderweg dan is deze ook weer makkelijk demonteerbaar.

Is je kindje ouder dan kun je het vogelmuziekdoosje gewoon geven aan je kindje om mee te spelen. Met deze vogel heeft je kindje zijn vertrouwde muziek vogeltje altijd bij de hand. Met de clip die aan de figuurtjes zit kan je deze eenvoudig aan de buggy bevestigen. Deze muziekmobiel groeit dus gewoon met je kindje mee. En kan overal mee naar toe.

Met de Fisher Price Rainforest Friends muziekmobiel heb je altijd een muziekmobiel bij de hand. Ideaal voor aan het bedje thuis maar ook zeer geschikt voor onderweg. Altijd het vertrouwde muziekje van je baby bij je.

Is dit niet de muziekmobiel die je zocht wij hebben nog meer muziekmobielen op onze site staan die inmiddels beoordeeld zijn door ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail