Taf Toy MP3 muziekmobiel

72
7.2

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.1/10

Duurzaamheid

7.3/10

Prijs

7.0/10

Deze Taf Toys MP3 muziekmobiel is gecombineerd met muziek, beweging en licht en kan de baby kalmeren. De Taf Toys MP3 muziekmobielis voorzien van 3 verschillende melodieen. Iedere melodie duurt 10 minuten waardoor je dus een speeltijd krijgt van in totaal 30 minuten. Er is keuze uit 8 klassieke melodietjes van bijvoorbeeld Mozart, Bach en nog vele andere. Daarnaast kunt u ook nog uw eigen muziek er op afspelen. Je kunt namelijk een USB stick in de afneembare stereo radio plaatsen. De USB stick zit veilig aan de binnenkant van de Taf Toys MP3 muziekmobiel weggewerkt en zal dus niet snel kapot of beschadigt raken door de baby. Hierdoor is de Taf Toys MP3 muziekmobiel dus ook veilig om aan de box of aan het ledikantje van je baby te hangen. Ook kunt je de Taf Toys MP3 muziekmobiel gebruiken zonder de bijgeleverde speeltjes zo blijft er alleen nog het muziekkastje over. Je  kunt bij de Taf Toys MP3 muziekmobiel ook het geluidsvolume van de muziek aanpassen, zodat de baby er geen last van krijgt en het nog wel gewoon goed kan horen. Iedere baby en ouder heeft namelijk een eigen voorkeur voor volume.

De Taf Toy MP3 muziekmobiel bevat ook nog leuke, dansende lampjes, 3 prisma ballen, kleurrijke beestjes en een spiegel. De babyspiegel zorgt ervoor dat je baby zichzelf kan zien in bed of in de box en zorgt hierdoor voor extra speelplezier. Baby’s kijken per slot van rekening graag naar zichzelf. De Taf Toys MP3 muziekmobiel zorgt niet alleen voor het leren luisteren naar mooie muziek, maar stimuleert ook het leren kijken en de hand/oog coördinatie van de baby.

Met de Taf Toys MP3 Muziekmobiel kan je baby heerlijk luisteren naar eigen gekozen muziek, dansende lampjes en naar bewegende beestjes en een spiegel.

De speelboog is ook makkelijk te verplaatsen en bewegen zodat u gemakkelijk bij de baby kan komen en je er niet er helemaal omheen moet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail