Tiny Love Musical Night

79.90
7.6

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Groeit met je baby mee
  • Te gebruiken als muziekmobiel
  • Te gebruiken als nachtlampje
  • Verschillende muziekjes

De Tiny Love magical night is een 3 in 1 muziekmobiel. Van muziekmobiel om te toveren tot een vrolijke projector om vervolgens te veranderen in een nachtlampje. Het voordeel hiervan is dat je heel lang plezier van deze muziekmobiel kan hebben en zo groeit de Tiny Love Magical Night mee met je kindje. De muziekmobiel is voorzien van 3 grappige figuurtjes die afwisselen met heerlijke zachte slaapmuziekjes. Indien de projector wordt aangezet zijn de grappige figuurtjes terug te vinden in het kapje en de sterren op het plafond van de slaapkamer zodat je baby heerlijk met de lichtjes en geluidjes in slaap kan vallen. Op de muziekbox kun je als ouder het geluid regelen en kun je zelf bepalen hoe hard de muziekmobiel staat.

De muziekmobiel kan 30 minuten muziek afspelen en heeft 3 verschillende knoppen waarop verschillende melodieën afgespeeld kunnen worden waaronder Lullaby, Classic en Nature. De muziekmobiel is te gebruiken vanaf de geboorte met de grappige figuurtjes en het kapje, waar de 3 figuurtjes aan hangen. Gaat je kindje staan in zijn of haar bed dan is het mogelijk dat je kindje bij het lampenkapje kan komen. Het is verstandig de kap van de muziekmobiel af te halen. Zo houd je alleen het muziekkastje over wat je aan het ledikantje kan hangen.

Het bijzondere aan deze muziekmobiel is dat je er ook een nachtlampje van kunt maken. Wil je geen muziekmobiel meer aan het bedje hangen of is je kindje oud genoeg voor een peuter bed dan kun je de muziekmobiel omzetten naar een nachtlampje. Het nachtlampje kun je overal op de kamer van je kindje zetten omdat dit nachtlampje voorzien is van batterijen. In deze muziekmobiel gaan 4 batterijen en deze zijn niet inbegrepen bij aankoop van dit product.

De Tiny Love Magical Night is een 3 in 1 muziekmobiel. Van muziekmobiel naar vrolijke projector om dan te veranderen in een nachtlampje.

Is dit toch niet de muziekmobiel die je zocht, hebben nog veel meer muziekmobielen op de site staan. Wij hebben inmiddels al vele ervaringen mogen ontvangen van ouders. Deze ervaringen zijn per product terug te lezen. We hebben ook al vele muziekmobielen mogen testen om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail