Zoe muziekdoosje Pinguïn

6.9

Algemeen

6.9/10

Kwaliteit

6.5/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk overal mee naar toe te nemen
  • Prijs kwaliteitsverhouding goed
  • Makkelijk in gebruik via de knoppen aan de voorkant
  • Leuk design, ziet het super uit

Minpunten

  • Het geluid wat uit het muziekkastje komt had van betere kwaliteit kunnen zijn
  • Het nachtlampje geeft wat te weinig licht

Zoe muziekdoosje Pinguïn is het muziekdoosje wat overal mee naar toe genomen kan worden. Zoe de Pinguïn is uitgevoerd met een bluetooth speaker. Hierdoor is het mogelijk de voorkeur voor  muziek en of verhaaltjes zelf te bepalen. Waar en wanneer je maar wilt. Zoe is draagbaar en is daardoor overal mee naar toe te nemen.

Dit muziekdoosje is uitgerust met 5 voorgeprogrammeerde melodieën. Waaronder hartslag, natuurgeluiden, ruis, bekende slaapmuziekjes en lounge muziek. Handig als je even geen zin hebt om de muziekjes in te stellen. Zo kan Zoe de Pinguïn je kindje direct gerust stellen. Het geluid van de hartslag is namelijk bewezen, zodra je dit geluid in de eerste weken bij geboorte gebruikt, dat je baby er rustig van zal worden. Dit is namelijk het geluid wat ze herkennen in de maanden die ze hebben doorgebracht in de buik. Het vollume van het muziekdoosje is teven naar eigen wens in te stellen.

Het Zoe muziekdoosje is makkelijk op te hangen aan het bedje de box of aan de kinderwagen. Nu hoeft je baby Zoe niet te missen en kan die overal mee naartoe.

Zoe is ook te gebruiken als nachtlampje. Je kunt de muziek combineren met het nachtlampje voor een veilig gevoel in de nacht. Het nachtlampje is voorzien van 2 verschillende standen en kan dus wat feller of juist wat zachter gezet worden.

Het muziekdoosje kan zo ingesteld worden dat deze aan zal gaan als je kindje begint te huilen. Hierdoor zal je kindje het geluidje weer herkennen, rustig worden en als er verder niets aan de hand is weer in slaap vallen. Na 20 minuten zal het nachtlampje en het het gekozen muziekje vanzelf weer uit gaan.

Zoe de Pinguin werkt via een oplaadbare batterij, deze is meegeleverd inclusief de oplaadkabel dit via de USB aansluiting opgeladen kan worden. Zoe is geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte. Dit muziekdoosje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens is Zoe goedgekeurd voor de verkoop binnen de EU.

De leverancier heeft zelf een afspeellijst samengesteld via Spotify: Zazu baby dit is de naam van de afspeellijst.

Is dit niet de muziekmobiel die je zocht? Wij hebben nog meer muziekmobielen op onze site staan. Bij veel producten hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail