Wel een nagedacht over een keyboard aan te schaffen voor een van uw kinderen. Wij hebben een heel uniek en leuk Keyboard Speelkleed gevonden. Dit is het Sleepkleed keyboard voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze bespelen het keyboard niet met de vingers maar met de voeten. Zeer geschikt als activiteiten speelgoed voor uw kind en zal zorgen voor veel beweging wat voor kinderen heel belangrijk is. Natuurlijk kan uw kindje ook voor het speelkleed gaan zitten en het keyboard bespelen met de vingers maar er is toch niets leukers dan heerlijk te springen op dit kleed.

Het keyboard is voorzien van een piano geluid maar dat is niet alles uw kind kan er ook een saxofoon, viool, accordeon, trompet, harp, vibrafoon of een akoestische gitaar van maken. Dit zorgt echt voor eindeloos speelplezier en zeer veel variatie. Met het record knopje kan uw kindje tot 80 toetsen opnemen en zijn eigen gespeelde stuk terug luisteren. Door de demo knop in te drukken laat dit keyboard kleed verschillende voorbeelden horen. Er zijn 10 verschillende liedjes in dit speelkleed verwerkt waar uw kindje mee, mee kan spelen.

Dit Speelkleed Gigantisch Keyboard is maar liefst 180 bij 74 cm en voorzien van een duidelijke handleiding in meerdere talen. Houdt u er wel rekening mee dat de batterijen niet bijgeleverd zijn.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail