Fisher Price speelkleed

8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

7.5/10

Het Rainforest speelkleed van Fisher Price heeft alles wat een speelkleed nodig heeft. Dit speelkleed is voorzien van heel veel activiteiten om je baby iedere keer weer uit te dagen om op dit speelkleed te spelen. De duidelijke, frisse kleuren en grappige speeltjes, maakt dit speelkleed zeer aantrekkelijk voor je baby. Het Rainforest speelkleed is voorzien van een boog waar verschillende grappige figuurtjes aan hangen. Aan de speelboog zit een muziekmobiel met licht en geluid. Nu kunt je je baby ook laten genieten van heerlijke baby muziek en natuur geluiden.

De grappige figuurtjes:

Bij dit speelkleed zitten verschillende figuurtjes zoals een aapje, olifantje, giraf en een papagaai. Het aapje hangt aan zijn staartje aan de boog. Het olifantje heeft een balletje dat je baby kan laten draaien. De papegaai is ook voorzien van een speeltje die je baby kan laten draaien. De giraf zit vast aan een van de poten van de speelboog. De giraf is voorzien van een grote spiegel. Hiermee kan je baby naar zichzelf kijken. De bijgeleverde figuurtjes zijn op verschillende plaatsen op de speelboog te hangen. Zo kun je je baby uitdagen om de speeltjes te pakken of juist ernaar toe te kruipen.

Muziekmobiel aan de bovenkant van het speelkleed:

De muziekmobiel kun je bedienen aan de bovenkant van het speelkleed. Er zitten 2 functies op. Zo is het mogelijk het volume op 2 standen te zetten, zacht of wat harder. Met de andere functie kun je de verschillende muziekjes instellen. Er is een functie met de bekende geluiden van de serie Rainforest van Fisher Price, maar het is ook mogelijk om de muziekmobiel heerlijke rustgevende natuur geluidjes te laten afspelen.

De speelmat:

De speelmat is ook te gebruiken zonder de bogen. De speelmat is makkelijk opvouwbaar en op te bergen in een speciale tas. Zo kan de speelmat altijd en overal mee naar toe. De speelmat is te wassen in de wasmachine maar door de speciale stof ook makkelijk afneembaar met een natte doek of billendoekjes.

Dit Rainforest speelkleed van Fisher Price heeft alles wat het nodig heeft qua speelmogelijkheden. Hierdoor is dit speelkleed zeer geschikt voor baby’s die klaar zijn om te gaan ontdekken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail