Beaba Drinkbeker

15.99
7.1

Algemeen

7.1/10

Kwaliteit

7.0/10

Gebruiksgemak

7.1/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Handig in gebruik verschillende fases
  • Prijs kwaliteit is goed

De Béaba ellipse 3 in 1 beker is een drinkbeker die met je kindje mee kan groeien. Met de eerste fase van de beker heeft uw kindje nog gewoon een speen, waar u bijvoorbeeld nog gewoon melk in kan doen. Is uw kindje oud genoeg om uit een antilek beker te drinken kunt u deze beker eenvoudig omtoveren door de bijgeleverde antilek tuit te gebruiken. Deze antilek tuit kunt u op de Béaba ellipse beker draaien. De laatste stap is als uw kindje zelfstandig uit een beker kan drinken. Door de ring die bij deze beker zit kunt u uw kindje laten ervaren hoe het is om uit een gewone beker te drinken. Deze ring draait u net als de antilek tuit eenvoudig op de beker.

Door de speciale handvatten kan uw kindje deze beker makkelijk vastpakken. Indien deze niet meer nodig zijn kunt u deze ook eenvoudig van de beker afhalen. De Béaba Ellipse meegroeibeker is te gebruiken vanaf ongeveer 4 maanden en groeit vervolgens volledig met uw kindje mee tot dat het helemaal zelfstandig kan drinken. Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig.

Wilt u deze beker mee nemen voor onderweg geen probleem, de beker is voorzien van een afdekdop. Zo kunt u de beker van uw kindje overal mee naar toe nemen zonder dat deze lekt in uw tas.

De Béaba Ellipse 3 in 1 meegroeibeker geeft je kindje de mogelijkheid om langzaam te wennen aan het drinken uit een beker, van speen tot tuit en daarna helemaal zelf uit de beker drinken.

3 in 1 :

– 1ste fase: Fles met speen
– 2 de fase: Antilek tuit (Lekvrij Evoluclip sluitsysteem)
– 3de fase: Bekeradapter om een gewone beker van te maken

Andere Specificaties:

– Ergonomische en verwijderbare handvatten voor betere grip
– Slipvrije onderkant
– Inhoud: 180 ml
– Hoogte: 15 cm
– Diameter: 10 cm
– Geschikt voor de vaatwasser
– Vanaf 4 maanden

De Béaba Ellipse 3 in 1 Meegroeibeker is gemaakt zonder het gebruik van Bisfenol A in het kunststof overeenkomend met de huidige regelgeving.

Wil je meer weten of de Béaba Ellipse 3 in 1 meegroeibeker of heb je vragen dan kun je ook contact opnemen met de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail