Playgro Speelkleed

Adviesprijs € 74,95
8.3

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.3/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

8.6/10

Pluspunten

  • Om te toveren tot een ballenbak
  • Makkelijk mee te nemen
  • Met speelboog
  • Verschillende leuke activiteiten en speeltjes
  • Duurzaam speelkleed

Met dit Playgro speelkleed heb je niet alleen een speelkleed maar ook een ballenbak. Dit speelkleed is in een handomdraai om te toveren in een ballenbak. Is je baby nog niet in staat om zelfstandig te kunnen zitten dan kun je dit activiteiten kleed gebruiken met de bijgeleverde bogen. Aan de bogen van het Playgro speelkleed zitten verschillende speeltjes waaronder 2 grappige poppetjes, een spiegel en een bijtring. Doordat de bogen zijn voorzien van lussen kun je ook ander speelgoed eraan ophangen. Zo kun je ervoor zorgen dat het speelkleed interessant blijft voor je kindje en kun je ook eigen speeltjes er aan hangen.

Het Playgro speelkleed is het eerste speelkleed wat om te toveren is tot een geweldige ballenbak.

Is je baby oud genoeg om te kunnen zitten dan kun je het Playgro speelkleed omtoveren tot een geweldige ballenbak. Eenvoudig schuif je de wanden van dit speelkleed omhoog en kun je de ballen die in dit speelkleed opgeslagen worden eruit halen. Nu heb je een ballenbak voor je kindje voor vele uren speelplezier. De ballenbak kan zowel met als zonder de bogen gebruikt worden.

Het Playgro speelkleed is een fantastisch speelkleed voor veel speelplezier.

Dit speelkleed is zeer klein opvouwbaar waardoor het geen sta in de weg is. Daarnaast kun je dit speelkleed met de bijgeleverde tas makkelijk meenemen en heb je altijd wat speelgoed bij de hand. Het speelkleed van Playgro heeft een diameter van 66 cm en een hoogte van 55 cm. Het Playgro speelkleed wordt geleverd met speeltjes en maar liefst 32 kleurrijke ballen. De ballen zijn BPA vrij dus niet schadelijk voor je baby als er toch een bal in de mond gestoken wordt.

Dit speelkleed is tocht niet wat je zocht. Wij hebben nog veel meer speelkleden waar wij wat over geschreven hebben en getest. Deze zijn terug te vinden op onze site. We hebben inmiddels al vele speelkleden mogen testen samen met onze testouders. De ervaringen zijn terug te lezen per product.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail