Braun contactloos thermometer

6.4

Algemeen

6.3/10

Kwaliteit

6.4/10

Gebruiksgemak

6.5/10

Duurzaamheid

6.5/10

Prijs

6.2/10

Met de Braun contactloze thermometer is letterlijk geen contact, geen aanraking meer noodzakelijk tussen de thermometer en het lichaam van je kindje. Elke ouder vindt het vervelend om een ziek kind met een thermometer lastig te moeten vallen. Maar tegelijkertijd is het wel belangrijk regelmatig metingen te doen om zo je zieke kindje in de gaten te kunnen houden. Met de Braun thermometer contactloos kun je zonder huidcontact de temperatuur van je kindje meten.

Dankzij deze nieuwe techniek en de zeer gevoelige sensor in deze Braun thermometer contactloos is het mogelijk om de temperatuur van je kind op 5 cm afstand vanaf het voorhoofd te meten. Prettig want nu is het mogelijk om de temperatuur tijdens het middagdutje van je kindje te meten zonder het wakker te hoeven maken. Of nog even een meting te doen voor je zelf gaat slapen ’s nachts als je kindje al diep in dromenland is.

De Braun contactloze thermometer heeft een groot verlicht display. Heeft je kindje een normale temperatuur dan is het display groen gekleurd. Bij een lichte verhoging wordt het geel en bij koorts is het rood. Door de verlichte display weet je ook ’s nachts vliegensvlug of je kindje koorts heeft. Het resultaat wordt na 2 seconden al getoond.

Houd je de thermometer te ver van het voorhoofd van je kindje om een nauwkeurige meting te kunnen doen dan geeft de thermometer dit aan op de display. Door het contactloos meten voorkom je tevens besmetting met andere zieke kinderen of volwassenen binnen het gezin. Om ervoor te zorgen dat het apparaat geen geluid maakt tijdens de meting kun je de silent mode activeren. Handig voor metingen als je kindje slaapt.

Het is ook mogelijk om een meting te doen met de thermometer tegen het voorhoofd aan. Braun zelf noemt het de geen contact  voorhoofd thermometer. De Braun thermometer heeft een zeer uitgebreide handleiding en deze is makkelijk uitgelegd.

“De Braun thermometer contactloos, waarmee je als ouder op elk moment van de dag de temperatuur van je zieke kindje kunt meten zonder het te moeten storen in zijn of haar spel of slaap”.

Raadpleeg bij twijfel altijd een huisarts.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail