De kliedermat is een mat speciaal voor onder de kinderstoel. Door deze mat is het niet erg meer als er wat op de grond valtm want deze mat vangt dit allemaal op. Ideaal voor onze kleine knoeiers en met deze mat is dit geen enkel probleem meer. De kliedermat weegt bijna niets waardoor deze mat eenvoudig onder de stoel vandaan te halen is. Je gooit vervolgens de kruimels weg en andere etensresten zijn door middel van een vochtige doek eenvoudig van de kliedermat af te halen.

We weten dat als kleine kinderen in de kinderstoel zitten veelal van alles laten vallen. Dit is met deze mat een kleine moeite om dit op te ruimen. De losse kruimels zijn zo buiten weg te gooien en al het andere vuil is makkelijk met een vochtige doek te reinigen.

Het is even uitvogelen hoe deze mat op te vouwen maar eenmaal de handigheid is deze eenvoudig op te bergen als een klein pakketje. U kunt deze kliedermat door het handige meegeleverde tasje overal mee naartoe nemen en natuurlijk ook makkelijk in op bergen.

Deze mat heeft maar liefst een doorsnee van 100 cm, waardoor de mat alles opvangt wat op de grond valt als uw kindje aan het eten is. De kliedermat is voorzien van een vrolijke Dikkie Dik opdruk.

Helaas is dit product niet meer te verkrijgen op de Nederlandse markt. Wij hebben helaas op dit moment geen alternatief product hiervoor gevonden. Indien wij die hebben gevonden zullen wij dit vermelden op onze site dus hou onze  website goed in de gaten. Wij hebben nog veel meer anderen handige producten op de site staan met verschillende ervaringen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail