De babyautospiegel LUCA zorgt ervoor dat je je baby op de achterbank in de gaten kan houden. Baby’s zitten zeker het eerste jaar tegen de rijrichting in en vaak op de achterbank. Het veiligste is dan ook om je kindje op de achterbank te vervoeren. Door de komst van de babyautospiegel kun je nu je baby in de gaten houden als je aan het autorijden bent zonder om te hoeven kijken. De LUCA babyautospiegel hangt u op de achterbank, zodat je via de bolle spiegel op de buik van een van de leuke uitziende knuffels je baby in de gaten kunt houden. Niet alleen erg veilig, maar ook leuk voor je baby die kan zichzelf zien in de spiegel maar ook naar een van de knuffels kijken. Zo is er een kikker, lieveheersbeestje, hondje, eendje en een pinguin. Wil je een neutrale babyautospiegel dan kun je het knuffeltje van de spiegel afhalen en alleen de babyautospiegel ophangen.

LUCA autospiegel is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert. Terwijl je in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden. Tegelijkertijd is LUCA een leuke en interessante afleiding voor je baby. Je kunt met behulp van babyautospiegel LUCA je kind zowel direct zien in zijn of haar autostoeltje. Door de speciale vorm van de spiegel kun je bijna de hele achterbank zien.

De Babyautospiegel LUCA bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Babypark logo Bol logo

Naast dat de babyautospiegel LUCA  het autorijden een stuk veiliger maakt is dit ook nog eens een leuk knuffeltje voor je baby om naar te kijken. Daarnaast zal je baby het prachtig vinden om zichzelf in de spiegel te kunnen bekijken. Hij of zij kan zichzelf zien lachen, praten en zingen, kan gekke gezichten maken en herkent zijn/haar eigen mimiek. De babyautospiegel LUCA is ook in huis te gebruiken, bijvoorbeeld in de box. Door de handige bevestigingsmethode is het makkelijk te bevestigen en te verplaatsen. De baby in de box kan zichzelf goed zien en kan zeer geboeid zichzelf bekijken.

De babyautospiegel LUCA zorgt ervoor dat je veilig kan autorijden en je baby ook nog kan zien tijdens een autorit. Een grote kijkhoek zorgt ervoor dat je de hele achterbank kan overzien zonder achterom te kijken, wel zo veilig.

Wil je zien hoe de babyautospiegel LUCA werkt dan is hier de instructie en uitleg hoe te monteren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail