Een zeer strak gevormde kinderstoel is deze Nuna Kinderstoel. Nuna heeft een mooi design en groeit met uw kindje mee. Deze kinderstoel is te gebruiken vanaf het moment dat uw kindje kan zitten tot ongeveer 12 jaar. Deze kinderstoel is zeer makkelijk in hoogtes te verstellen. Deze kinderstoel is helemaal compleet, zo is deze Nuna kinderstoel voorzien van een comfortabel zitje voor uw baby met een 3-punts gordel. Het kussentje is tevens makkelijk uitneembaar en daardoor eenvoudig schoon te maken.

De Nuna Kinderstoel bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Door het ergonomische ontwerp van deze kinderstoel is deze zeer stabiel en bied het de veiligheid die een kinderstoel moet hebben. De poten van deze kinderstoel zijn breder gemaakt en zijn daarnaast van aluminium waardoor deze kinderstoel minder zwaar is maar wel zeer stabiel. Als extra heeft deze kinderstoel ook nog een voetensteun en ook deze is afneembaar indien uw kindje te oud hiervoor geworden is. Afneembaar tafelblad zodat u deze kinderstoel ook eenvoudig aan de tafel kunt schuiven.

Een mooi strak gevormde kinderstoel met alle functionaliteiten zodat deze kinderstoel een heel kinderleven mee kan groeien. De Nuna kinderstoel is te verkrijgen in meerdere kleuren, Zwart/Wit, Zand, Paars en Zwart/Grijs.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail