De kwalitatief hoogwaardige kinderstoel van Ferrari. Bent u op zoek naar een pronkstuk in huis is dit misschien wat voor u. Deze zeer hoogwaardige stoel heeft 3 standen zodat uw altijd een comfortabele positie kan uitzoeken voor uw kindje. Of uw kindje er in eet speelt of lekker in wegdoezelen alles kan met deze kinderstoel. Deze stoel is in hoogte verstelbaar zodat deze kinderstoel van Ferrari altijd aan iedere tafel past. De kinderstoel is makkelijk schoonte maken en voorzien van een afneembaar blad aan de voorkant. Voorzien van een tuigje voor nog meer veiligheid en kunt u uw kindje vast zetten in de kinderstoel. Deze kinderstoel is te gebruiken vanaf 6 maanden, indicatie vanaf het moment dat uw kindje zelfstandig kan zitten.

De kinderstoel van Ferrari is naast de 3 standen ook nog 360 graden te draaien. Uw kindje kan dus alles in huis meekrijgen en u kunt uw kindje hier gerust even inzetten. De kinderstoel is multifunctioneel door al zijn mogelijkheden.

Voorzien van een aluminium frame waardoor deze kinderstoel ligt van gewicht is hij weegt niet meer dan 7,8 kilo dus makkelijk te verplaatsen in huis. Kortom een ideale kinderstoel voor ouders.

Kenmerken:
– Afmetingen: 24 x 60 x 85 cm (b x l x h)
– Gewicht: 7,8 kg
– Materialen: aluminium frame, polyester zitje, blad van PP

Voor zover wij dit weten is deze kinderstoel niet meer te verkrijgen in Nederland.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail