Kaboost Stoelverhoger

8.1

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk toepasbaar, handig weer op te bergen, kindje altijd op de juiste hoogte aan tafel
  • Stevig en sterk materiaal gebruikt
  • In een handomdraai stoel verhoogt
  • Duurzaam materiaal gebruikt

Minpunten

  • Stoel is met de stoelverhoger wat lastig te schuiven

Geen ruimte in huis voor een kinderstoel maar je kindje toch op een normale hoogte aan tafel hebben. Met de Kaboost stoelverhoger is dit mogelijk. Je plaatst de Kaboost stoelverhoger namelijk onder een gewone stoel waarna je deze in 2 verschillend hoogtes kan instellen. Met de stoelverhoger kan je kindje, dit geldt wel voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, nu ook op de dezelfde hoogte aan tafel zitten zonder extra zitjes of extra stoelen.

De Kaboost plaats je heel eenvoudig onder een gewone stoel waardoor deze 9.5 cm of 11.5 cm verhoogd kan worden. De Kaboost stoelverhoger past zich eenvoudig aan iedere stoel aan of deze stoel nu ronde of vierkanten poten heeft. De Kaboost stoelverhoger kan maar liefst een belastbaar gewicht aan van +/- 136 kilogram. Door de speciale rubbers onder de Kaboost stoelverhoger zal het de vloer niet beschadigen. Daarnaast klemt de stoelverhoger ook zonder beschadiging aan de stoelpoten vast, onder de gewenste stoel. Door de speciale vorm van de Kaboost zal de stoel stabiel blijven staan, dus niet gaan wiebelen. Wel zo fijn want er is niets erger dan een wiebelende stoel en zeker bij kinderen.

Ga je ergens op bezoek, naar opa en oma, naar een restaurant of op vakantie de stoelverhoger kan overal met je mee. Met deze stoelverhoger kan je kindje vanaf nu gewoon op dezelfde hoogte aan tafel zitten als papa en mama. De stoelverhoger is licht in gewicht, makkelijk opvouwbaar en zeer compact. Dit maakt deze stoelverhoger zo ideaal voor onderweg.

De Kaboost stoelverhoger heeft al een aantal innovatieve nominaties in de wacht gesleept. Wil je zien hoe de stoelverhoger werkt? Het volgende filmpje laat zien hoe je de stoelverhoger bevestigd in en uit elkaar vouwt.

“Met de Kaboost stoelverhoger tover je een gewone stoel om tot een hoogte zodat je kindje ook op een gewone hoogte aan tafel kan zitten. Geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, dan heb je geen extra kinderstoel meer nodig.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail