Stokke Tripp Trapp kinderstoel

Adviesprijs € 189
7.9

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijke stoel
  • meegroeikinderstoel
  • Zeer duurzaam

Minpunten

  • Alles los te kopen waardoor best een prijzige kinderstoel

Meer dan een kinderstoel, is de Stokke Tripp Trapp® een award-winnende kinderstoel, beschikbaar in 12 kleuren en met een brede waaier aan optionele accessoires. Ontworpen om de juiste ergonomische ondersteuning te bieden aan je kindje terwijl het in de stoel zit, stelt Tripp Trapp® je kindje in staat om aan de gezinstafel te zitten en in wisselwerking te staan met jou en andere gezinsleden. De unieke verstelbaarheid in hoogte en diepte van zowel de zitting als de voetsteun van de Stokke Tripp Trapp, past zich aan aan je kindje terwijl het groeit en zorgt ervoor dat je kindje altijd comfortabel zit.

Kinderen leren en ontwikkelen zich door het observeren en in wisselwerking te staan met hun ouders en omgeving. Ze delen, hechten zich en ontwikkelen communicatievaardigheden die hen helpt om niet alleen in de kinderjaren te communiceren, maar ook in de latere levensfasen.

Interactie met je kind creëert het gevoel van erbij te horen en van veiligheid, evenals een basis voor hun blijdschap, communicatie en ontwikkeling. Voor het moderne gezin, is het vaak moeilijk om tijdens een normale werkdag samen tijd door te brengen, en is de maaltijd in gezinsverband één van de weinige kansen om dit te doen. Onderzoeken tonen aan dat de eettafel van het gezin de ideale plaats is voor de bevordering van de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden (Tarkan 2005).

De Tripp Trapp kinderstoel van Stokke, ontworpen door Peter Opsvik in 1972, biedt de juiste ergonomische ondersteuning voor je kindje terwijl het in de stoel zit, en stelt je kindje in staat aan de gezinstafel te zitten, om met jou en andere gezinsleden in wisselwerking te staan.

Studies tonen aan dat kinderen minder onrustig zijn, gemakkelijker naar de dingen kunnen reiken, en in staat zijn om op een meer comfortabele manier in een stoel te zitten met een instelbare zitting en voetsteun, aangezien ze in staat zijn om te bewegen, worden ondersteund en het gewicht gemakkelijker kunnen verplaatsen (Hedge 2002).

De unieke verstelbare eigenschappen van de Stokke Tripp Trapp bieden de optimale ondersteuning voor je kindje in elke fase van hun peutertijd en kinderjaren. Je kindje kan veilig, zeker en comfortable zitten, terwijl het zijn of haar elleboogjes kan laten rusten op tafelhoogte dankzij de volledig vertselbare zitplank, en de voetjes dankzij de volledig verstelbare voetsteun.

De award-winnende Tripp Trapp overtreft alle internationale veiligheidsnormen en is vervaardigd uit duurzaam, milieuvriendelijk beukenhout, en beschikbaar in tien verschillende kleuren met een brede waaier aan accessoires.

Meer dan een kinderstoel, is de Stokke Tripp Trapp de enige stoel die je kind ooit zal nodig hebben.

Is dit niet de kinderstoel die je zocht? Wij hebben nog veel meer kinderstoelen op onze site staan met inmiddels al vele ervaringen van ouders. Deze zijn per product terug te lezen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail