BabyBjorn kinderstoel

169
7.4

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

7.4/10

Duurzaamheid

7.8/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Makkelijk mee te nemen
  • eenvoudig in te klappen
  • Comfortabel

De BabyBjorn kinderstoel is een mooie compacte kinderstoel die eenvoudig op te vouwen is. Zeer geschikt voor ouders die wat kleiner behuisd zijn of die niet zo’n grote kinderstoel wensen in hun woonkamer of aan de eettafel. Daarnaast is de deze kinderstoel ook heel eenvoudig mee te nemen. Hij is licht van gewicht is en makkelijk opvouwbaar. De BabyBjorn kinderstoel is te gebruiken vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten tot ongeveer 2 jaar.

Dit kinderstoeltje is voorzien van een tafelblad. Deze is eenvoudig naar voren te zetten zodat je de kinderstoel makkelijk aan tafel kan schuiven. De BabyBjorn kinderstoel heeft een speciale vergrendelingsbeugel. Hierdoor hoef je niet meer moeilijk te doen om je kindje in en uit de stoel te halen. Het tafeltje sluit goed aan op de kinderstoel waardoor je in deze stoel je kindje niet meer met riempjes hoeft vast te zetten. Het tafeltje en de vergrendelingsbeugel is voldoende. Deze kinderstoel is helemaal aan te passen aan je kindje en heeft een uitermate comfortabele zit.

De babybjorn kinderstoel is gemaakt van kunststof en volledig BPA vrij. Deze kinderstoel is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. De Babybjorn kinderstoel weegt niet meer dan 5 kilogram. En is dus ook super te gebruiken op vakantie of een dagje weg. Makkelijk mee te nemen doordat hij licht van gewicht is en makkelijk opvouwbaar is.

De BabyBjorn kinderstoel is licht van gewicht makkelijk opvouwbaar. Ideaal voor onderweg of als je kleiner behuisd bent. Geen gedoe meer met riempjes want het tafelblad met de vergrendelingsbeugel is voldoende om je kindje veilig in de stoel te laten zitten.

Is dit niet de opvouwbare kinderstoel die je zocht wij hebben nog veel meer handige kinderstoelen en opvouwbare zitjes op onze site staan. We hebben inmiddels al veel producten laten testen door ouders om een goed beeld te geven over het product. Heb je ervaring met deze stoel laat dan ons en andere ouders weten wat je van deze kinderstoel vind.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail