Een comfortabele en stabiele kinderstoel is deze Koelstra Dino met een groot afneembaar tafel en speelblad. De Koelstra kinderstoel is voorzien van een 5 punts gordel systeem en een verstelbare rugleuning. Daarnaast heeft deze kinderstoel ook een voetensteun. Deze kinderstoel is eenvoudig op te vouwen en maakt deze kinderstoel enorm praktisch. Zodat u als u de kinderstoel niet gebuikt hem eenvoudig in een hoek neer kan zetten waardoor die niet in de weg staat.

De Koelstra Dino bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

logo_boll_nieuw

De bekleding van deze kinderstoel is afneembaar en te wassen in de wasmachine. De zitting is voorzien van vulling waardoor uw kindje heerlijk comfortabel en zacht in deze kinderstoel zit. De kinderstoel kan desgewenst ook zonder tafelblad gebruikt worden en aan tafel geschoven worden.

Een ding is zeker het is bijna niet mogelijk om uit deze kinderstoel te komen dus u kunt heerlijk van het eten genieten aan tafel met de Koelstra Dino Kinderstoel. De kinderstoel is te verkrijgen in meerdere kleuren dus voor ieder interieur is er wel een kinderstoel te verkrijgen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail