Kidsleep Horloge

Adviesprijs € 32.50
7.1

Algemeen

7.1/10

Kwaliteit

7.1/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.1/10

Prijs

7.2/10

Pluspunten

  • Handig voor kinderen die nog geen klok kunnen kijken
  • Eenvoudig besef van tijd leren

Met het Kidsleep horloge zandloper kun je eenvoudig jonge kinderen (peuters) leren wat tijd is. Dit is vaak moeilijk te begrijpen voor jonge kinderen. Wat is eigenlijk 5 minuten zullen ze zich afvragen. Met dit Kidsleep horloge kunt je eenvoudig je kind een taak geven of een tijd instellen voor de tijd dat ze nog mogen spelen. Je zult merken dat ook jouw kindje dit als leuk gaat ervaren en zal zich beter aan de afspraken kunnen houden, omdat een kind nu eenmaal duidelijk nodig heeft. Met het Kidsleep zandloper horloge zul je merken dat alles een stuk makkelijke en leuker gaat.

Je kunt als ouder het Kidsleep horloge zelf instellen voor je kindje. Bijgeleverd zit er een duidelijke omschrijving hoe dit horloge ingesteld kan worden. In het begin lijkt dit een beetje lastig maar als je het eenmaal doorhebt is hij zo ingesteld.

Besef van tijd leren met het kinderhorloge
Dankzij de zandloper functie kunnen kinderen besef van tijd leren. De ouders kiezen de tijdsduur van de activiteit (nog even buiten spelen, hoe lang mag ik nog opblijven, wanneer moet ik naar school). Op het display verschijnt nu de zandloper die langzaam leegloopt. Als deze leeg is wordt het alarm geactiveerd en op het display verschijnt een konijntje. De tijd is voorbij!!

De tijd leren op het Kidspeel KWID peuter horloge
Het kindje kan gemakkelijk de analoge of digitale tijd lezen. Als ze op het KIDS knopje drukken gaat de lange wijzer in de analoge klok samen met de uren aanduiding in de digitale klok knipperen. Als het kind weer op het KIDS knopje drukt gaat de kleine wijzer en de minuten aanduiding knipperen. Zo leren ze ook de overeenkomst tussen de 2 klokken.

Leuke animaties
Om de horloge nog aantrekkelijker te maken kun je verschillende animaties kiezen voor op het display. Dat is toch een stuk gezelliger dan die saaie klok!

KIDS knopje
Met dit knopje kan het kind de gewenste functie van de horloge kiezen.

Met het Kidsleep horloge kun je op een leuke manier je kindje meer tijdsbesef geven. Met dit horloge kun je duidelijke afspraken maken en daar houden kinderen van…

Is dit toch niet het product wat je zocht wij hebben nog meer wekkers en horloges voor kleine kinderen op onze site staan. Leer eenvoudig je kindje omgaan met tijd. Inmiddels hebben wij bij vele producten ervaringen van ouders om zo de juiste keuze te kunnen maken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail