Baby Boum wikkeldeken

7.6

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

7.0/10

Je gaat er lekker op uit met je baby dan is de Baby Boum wikkeldeken Biside onmisbaar. Zijn de dagen wat kouder of is je baby net geboren dan is het heerlijk om in je autostoel of kinderwagen een wikkeldeken te hebben. Maar ook in huis is een een wikkeldeken prima te gebruiken zeker als je baby nog heel jong is. De Baby Boum wikkeldeken Biside kent inmiddels 2 varianten, de stof en de waterafstotende variant de Biside Coating. Met de Baby Boum wikkeldeken hoeft je baby het niet meer koud te hebben, want deze wikkeldeken fungeert als echte deken. Nu heb je zelfs geen jas meer nodig als je op pad gaat met je baby, want je legt je baby heerlijk warm weg ik deze deken. Bij deze wikkeldeken zit ook nog een bijpassend mutsje. Zo ga je in stijl op pad met deze deken. Met de speciale reflectoren die op de wikkeldeken zitten ben je ook nog eens in het donker goed zichtbaar. Wel zo veilig als je aan de wandel gaat in het donker.

De Baby Boum wikkeldeken Biside is veilig om in de autostoel te gebruiken. Eerst dien je de wikkeldeken te bevestigen in de autostoel. Door het speciale ritssysteem kunnen de autogordels erdoor heen. Met drukknoopjes stel je nu af waar de deken dicht moet. Hierdoor past deze deken in iedere autostoel of dit nu een 3 punts gordelsysteem is of een 5 punst gordelsysteem, het maakt niet uit. Nu ligt de deken op zijn plaats en kun je je baby in de autostoel leggen. Gordels gaan nu eerst vast bij je baby en vervolgens vouw je de deken over je baby heen en maak je deze vast met klittenband.

De baby Boum wikkeldeken Biside is verkrijgbaar in verschillende kleuren met een klein detail zoals een bloemetje of een sterretje. Met deze deken is je baby heerlijk warm maar mag ook zeker gezien worden.

De Baby Boum wikkeldeken Biside voelt behaaglijk aan, is heerlijk warm en ademend. Past op iedere autostoel en kan ook gebruikt worden in de kinderwagen of gewoon heerlijk in huis.

Is deze wikkeldeken toch niets voor je dan hebben wij nog vele andere wikkeldekens waar je naar kunt kijken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail