Sack en Seat kinderstoeltje

30,95
7.3

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.1/10

Duurzaamheid

7.3/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Ideaal voor onderweg
  • Altijd een kinderstoel bij de hand in een restaurant
  • Past op bijna ieder stoel
  • Heel klein opvouwbaar

Minpunten

  • Past niet op iedere stoel

De Sack en Seat  is een handig en veilig kinderstoeltje dat aan iedere stoel (zonder armleuningen) bevestigd kan worden. Het zakje voor het opbergen maakt deel uit van het zitje zelf. Zo hebt je dus altijd in een handomdraai een kinderstoel bij de hand! En….hij kan gewoon in de wasmachine. In nog geen halve minuut is je kinderstoel klaar voor gebruik! Het Sack en Seat kinderstoeltje is ideaal te gebruiken voor onderweg bij familie of vrienden of handig voor op vakantie. Gebruik deze kinderstoel op de camping of als je in een restaurant zit. Zo hoef je nooit meer gebruik te maken van die vieze kinderstoelen in restaurants.

Deze kinderstoel tover je zo uit je tas. Dit stoeltje is namelijk heel eenvoudig op te bergen in een heel klein en compact tasje. Met het Sack en Seat kinderstoeltje hebt je dus in een handomdraai zo van een gewone stoel een kinderstoel gemaakt. Super handig naar opa en oma, vakantie of een dagje weg.

De Sack ’n Seat is geschikt voor kinderen die kunnen zitten (gemiddeld 8 maanden) en kan gebruikt worden tot een gewicht van 16 kilo. Past om bijna iedere stoel. Belangrijk is dat de stoel een niet te hoge rugleuning heeft en dat de zitting voldoende steun biedt voor je kindje.

Het kinderstoeltje is uitvoerig getest en voldoet aan alle veiligheidseisen binnen de EU. Met zijn gewicht van ongeveer 200 gram past deze opvouwbare kinderstoel heel makkelijk in iedere verzorgingstas of handtas.

Altijd je eigen kinderstoel bij de hand met de Sack en Seat.  Zo verander je elke stoel in een handomdraai tot een kinderstoel!

– Compact (12×12 cm!)
– Lichtgewicht: nog geen 200 gram
– Onafhankelijk getest
– Voldoet aan alle veiligheidsnormen die in de EU gesteld zijn
– Verkrijgbaar in rood, donkerblauw en oranje, lime groen, licht blauw
– Geschikt vanaf 6 maanden tot 2 jaar (16 KG)

Is dit niet de opvouwbare kinderstoel die je zocht? Wij hebben op onze site nog meer kinderstoelen voor onderweg. Verschillende kinderstoeltjes zijn door onze testouders ook uitvoerig getest. Hieronder vind je een instructie video hoe dit kinderstoeltje eenvoudig te gebruiken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail