Titanium Kinderstoel

Adviesprijs € 89,99
7.8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.7/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

7.7/10

Pluspunten

  • Goede en stevige kinderstoel
  • Past aan een hoge tafel of bar
  • Volledig aan de wensen van je kindje in te stellen
  • Met afneembaar tafelblad
  • Opvouwbare kinderstoel

Minpunten

  • Ze kunnen er niet uit en in klimmen

De Titaniumbaby kinderstoel de luxe is niet alleen volledig aan te passen aan je baby. Maar ook aan iedere gewenste tafel te plaatsen. De Titaniumbaby kinderstoel is maar liefst in te stellen op 6 verschillende hoogtes. Hierdoor is deze kinderstoel uitermate geschikt als je een wat hogere tafel hebt. Nu kan je kindje overal op elke gewenste hoogte zitten in deze zeer luxe kinderstoel.

Naast dat deze kinderstoel verstelbaar is in 6 verschillende hoogtes is de zitting ook volledig in te stellen naar wens. Je kindje kan in deze kinderstoel al vanaf 6 maanden zitten en lekker aan tafel schuiven. Heb je weinig ruimte in huis, geen probleem de Titaniumbaby kinderstoel hij is namelijk zeer klein opvouwbaar waardoor je deze kinderstoel heel makkelijk kan wegzetten als je hem niet gebruikt.

De zitting van de Titaniumbaby kinderstoel is ook aan te passen. Tevens is het voetgedeelte ook in hoogte verstelbaar zodat je kindje met de voetjes steun heeft. Het voetgedeelte kan namelijk helemaal omhoog gezet worden. De zitting is voorzien van een 5 punts gordel waardoor je baby veilig in de kinderstoel kan zitten. Naast de 5 punts gordel zit er op het zitgedeelte nog een extra verhoging waardoor je baby niet weg kan zakken.

Wel is het zo dat je je kindje nooit alleen mag laten in een kinderstoel hoe veilig ze ook gemaakt worden. Blijf altijd bij je kindje in de buurt als hij of zij in de kinderstoel zit. De zitting van de Titaniumbaby kinderstoel is gemaakt van zachte kussens die zeer makkelijk zijn schoon te maken. De stof is gemaakt van een water en vuil afstotend materiaal waardoor je eigenlijk alleen een vochtige doek nodig hebt om hem schoon te maken. Wil je de bekleding toch wassen, geen probleem, deze is in zijn geheel van de kinderstoel af te halen en te wassen.

De Titaniumbaby kinderstoel een complete, luxe kinderstoel

De Titaniumbaby kinderstoel kan gebruikt worden met bijgeleverd tafelblad of zonder tafelblad. Zonder tafelblad schuif je deze kinderstoel heel makkelijk aan tafel. Met tafelblad kun je deze kinderstoel overal in huis neerzetten om je kindje bijvoorbeeld eten te geven of even te laten spelen. Het tafelblad is vrij groot dus je kindje heeft ruimte genoeg heerlijk te eten in de stoel maar ook even spelen is een mogelijkheid. Er zit een uitsparing in het tafelblad om bijvoorbeeld een beker in te plaatsen. Het tafelblad is voorzien van een opstaande rand waardoor niet alles direct op de grond kan vallen. Het tafelblad is glad waardoor het makkelijk schoon te maken is.

De rugleuning kan versteld worden in 3 verschillende standen tot bijna liggen. Je kunt de rugleuning op de leeftijd van je kindje instellen zodat als je kindje nog een beetje moeite heeft met zitten niet helemaal rechtop hoeft te zitten.

Is je baby nog niet helemaal stabiel in het zitten dan raden wij wel aan de tijd dat je je baby in de stoel zet niet te lang te houden. Beperk die tijd. Beter is het om een paar keer per dag je baby een korte tijd erin te zetten. Totdat je kindje volledig zelfstandig kan zitten dan maakt de tijd niet meer uit.

Deze kinderstoel kan op elke gewenste hoogte aangepast worden. Makkelijk en klein opvouwbaar.

Deze kinderstoel van Titaniumbaby heeft 2 poten waarin wieltjes zitten. Hierdoor kun je de kinderstoel verrijden van de ene kant van de woonkamer naar de andere. Aan de voorkant van de kinderstoel zitten 2 stoppers waardoor je de kinderstoel ook vast kan zetten op zijn plaats. De Titanuimbaby kinderstoel is voor baby’s vanaf 6 maanden tot de leeftijd van 3 jaar. De Titaniumbaby kinderstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Heb je vragen over dit product die wij niet voor je kunnen beantwoorden dan kun je je richten aan de leverancier. Hier vind je wellicht nog meer informatie over deze kinderstoel.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail