U kunt een buikband goed met positiekleding combineren, u kunt iedere dag uw look creëren. Hiervoor hebben zijn er grappige, chique, bling-bling, modieuze, uni-buikbanden en gepersonaliseerde buikbanden. Iedere vrouw kan er zo tijdens de zwangerschap op haar mooist uitzien. We begrijpen dat u de buikband(en) zo snel mogelijk wil dragen. Al na een paar weken kunt u een buikband dragen om het accent op uw buik te leggen. De buikbanden die voor 14.00 uur besteld en betaald zijn, worden dezelfde dag verzonden. Er hoeft niemand thuis te zijn om de bestelling aan te nemen, omdat de buikbanden gewoon door de brievenbus passen.

Een buikband bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

Waarom een buikband?

De buikbanden zijn van een modieuze stof gemaakt, hierdoor valt de buikband mooier dan de ”one size fits all” buikbanden. Met een setje buikbanden kunt u combinaties maken met uw andere kleding en zo kunt u er ook in uw zwangerschapskleding iedere dag weer verschillend, hip en modieus uitzien. Soms is het heerlijk om uw buik goed te laten zien en met de buikbanden wordt dit nog eens extra geaccentueerd. Het voordeel aan het zwanger zijn kunt u dan maximaal benutten, laat uw buik zien zodat iedereen u extra verwent.

Eigenschappen van deze buikbanden

De buikband is van een hoogwaardige stof, samengesteld uit 92% viscose en 8% elastan. De buikband voelt zacht aan, is kleurvast en blijft ook mooi na vaak wassen. Dus u heeft uw hele zwangerschap mooie buikbanden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail