x-advanture swing

89,95
7.3

Algemeen

7.0/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Klein opvouwbaar makkelijk mee te nemen
  • Schommel gaat nooit te hard
  • Voorzien van 5-punts gordel voor veiligheid
  • Verschillende niveau's
  • Met leuke speelboog

Heb je een onrustige baby die wellicht veel huilt dan kan de X-Adventure Swing baby schommelstoel een uitkomst bieden. Met de X-Adventure Swing kan je baby heerlijk heen en weer schommelen zonder dat de schommel heel veel ruimte inneemt in huis. De meeste baby schommelstoelen zijn zeer groot en log. De X-Adventure daarentegen is mooi en klein waardoor deze schommelstoel geen sta in de weg wordt. De X-Adventure is tevens voorzien van Micro Control Technologie dit zorgt ervoor dat de schommelstoel rekening houdt met de zwaartekracht als je je baby in deze schommelstoel zet. Ook het gewicht van je baby verandert snel maar door deze techonologie zal de schommelstoel zich altijd aanpassen aan je baby. Hierdoor zal de baby schommelstoel altijd de juiste balans hebben en zal de schommel nooit te hard kunnen schommelen.

De X-Adventure baby schommelstoel is uitgevoerd met een speelboog waaraan verschillende figuurtjes hangen. Doordat de boog voorzien is van lusjes kun je er ook andere speeltjes aanhangen. Dit houdt de X-Adventure interessant als je baby wil spelen. Voor de veiligheid is de baby schommelstoel voorzien van een 5 punts gordel. Wel is het aan te raden om in de ruimte te blijven waar je baby is om je baby in de gaten te kunnen houden. Laat je baby nooit achter zonder toezicht.

Je kunt de X-Adventure instellen in 5 verschillende snelheidsniveaus. De baby schommelstoel is ook voorzien van een timer hierdoor kun je zelf bepalen hoe lang je de schommelstoel wil laten schommelen. Wil je een rustgevend muziekje laten afspelen is dit ook mogelijk. Er zit een knopje op de X-Adventure Swing baby schommelstoel dat je aan kan zetten tijdens het schommelen. Voor de specificaties van de baby schommelstoel kun je ook terecht bij de leverancier.

Heerlijk je baby in slaap laten schommelen door de X-Adventure Swing baby schommelstoel. Door de speciale technologie in deze schommelstoel kan de schommelstoel nooit te hard gaan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail