Met de Totseat opvouwbare kinderstoel maak je eenvoudig van een gewone stoel een kinderstoel. Ideaal als je met je kindje onderweg bent. De totseat opvouwbare kinderstoel is uitermate geschikt voor op vakantie, naar een restaurant of als je naar vrienden gaat die geen vaste kinderstoel hebben. De totseat opvouwbare kinderstoel kun je eenvoudig meenemen in je tas want de totseat is snel om te toveren tot een klein pakketje. Je vouwt de totseat heel makkelijk op in het speciale zakje wat bijgeleverd wordt me tde Totseat. Bij de Totseat is werkelijk elke stoel om te zetten naar een kinderstoel. We hebben de Totseat opvouwbare kinderstoel uitvoerig getest en we zijn geen stoel tegen gekomen waar de Totseat niet op past. In tegenstelling tot andere opvouwbare kinderstoeltjes die wel zijn beperkingen hadden met het testen. Daarnaast is de Totseat opvouwbare kinderstoel ook nog eens verkrijgbaar in hele frisse, vrolijke kleuren.

De Totseat opvouwbare kinderstoel is geschikt voor kindjes die zelfstandig kunnen zitten tot ongeveer 2 jaar. Dit is vaak de leeftijd dat je kindje zelf kan zitten en de Totseat overbodig wordt. De totseat is super handig als je onderweg bent. Wil je in een restaurant je kindje niet in een vieze kinderstoel zetten kun je de stoel zelf omzetten die aan tafel staat met de Totseat. Wat speelgoed voor je kindje zetten en je kindje kan even gezellig met papa en mama aan tafel zitten.

De totseat kinderstoel bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Bol logo

De Totseat is gemaakt van 100 % katoen waardoor de totseat ook makkelijk te wassen is. Op 30 graden mag de Totseat gewoon mee met de andere was. Makkelijk als de Totseat opvouwbare kinderstoel toch een keer vies is geworden. Wij zijn erg tevreden over de totseat en zijn benieuwd of u dat ook bent. Heeft u al een totseat uitgeprobeerd of gaat u er een kopen dan zijn wij benieuwd naar uw mening over deze opvouwbare kinderstoel en of u net zo als wij enthousiast zijn over deze opvouwbare kinderstoel.

“Met de Totseat opvouwbare kinderstoel tover je iedere stoel om tot een kinderstoel. Ideaal voor onderweg waardoor je nooit meer afhankelijk hoeft te zijn of er een kinderstoel aanwezig is en als er een kinderstoel is is dit vaak niet schoon.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail