Veel kinderen eten en drinken in de auto. Dan is het belangrijk de autostoel bekleding te beschermen. De 2-stage seatsaver van Prince Lionheart is hier uitermate geschikt voor en beschermt de bekleding van uw auto al vanaf het moment dat u uw kindje gaat vervoeren in de auto. Een autstoel staat vaak jaren in de auto, door de komst van de seatsaver beschermt u de autobekleding tegen drukplekken, schoen krassen en vuil. De antislip aan de onderkant zorgt ervoor dat de seatsaver op zijn plaats blijft.
De stoel bescherming heeft 2 verschillende fases en kunt u gelijk mee beginnen op het moment dat u uw kindje vervoert in de auto. Het beschermt niet alleen de vlekken die u kinderen in de auto kunnen maken maar ook het schuiven van de kinderstoel die krassen en beschadigingen kunnen aanbrengen op de bekleding van uw auto.

De eerste fase van de beschermer gebruikt u voor de autostoel groep 0. Dit is het eerste autostoeltje wat tegen de rijrichting in in de auto gezet wordt.

De twee fase is voor de grote autostoel tot het moment dat u voor uw kind geen autostoel meer nodig heeft. Met de 2de fase beschermt u ook de achterkant van de bekleding van uw auto ter voorkoming van beschadigingen.

Nog een bijkomend voordeel is dat deze autostoel beschermer ook een opstaande rand heeft en zal alle kruimels opvangen. De seatsaver is eenvoudig schoon te maken en makkelijk in en uit de auto te halen. Eenvoudig op de vouwen tot een klein pakketje zodat deze autostoel beschermer ook nog een makkelijk op te bergen is op het moment dat u hem niet nodig heeft.

Met de 2-stage Seatsaver van Prince Lionheart zorgt u voor een volledige bescherming voor de bekleding van uw auto.

Helaas op dit moment geen winkel gevonden!

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail