Met de draagdoek van Bykay kunt u uw baby heerlijk dicht tegen u aan dragen. Het grote voordeel van draagdoeken is dat uw kind in de foetus houding kan dragen waardoor u uw kindje vanaf de geboorte kunt dragen in deze draagdoek. Is uw kindje oud genoeg kan het bij u gedragen worden met de beentjes gespreid.

De draagdoeken van bykay zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor u lang plezier van deze draagdoek zal hebben. Is de draagdoek vies dan is deze eenvoudig in de wasmachine te wassen.  De draagdoeken van bykay zijn in verschillende motieven te verkrijgen maar ook in een kleur. Deze draagdoek is voorzien van een zeer uitgebreide en duidelijk handleiding zodat u met een beetje oefenen de draagdoek zelf om kan doen. Heeft u een kindje met veel buikkrampjes kan het helpen om uw kindje in een draagdoek te leggen. Dit maakt u baby rustig en u zult merken dat de buikkrampjes hierdoor minder kunnen worden.

De ByKay draagdoek bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Om heerlijk te wandelen is deze draagdoek ook uitermate geschikt. Doordat uw kindje heerlijk dicht tegen u aan ligt is het zelfs mogelijk met koud weer uw jas aan te doen als uw baby in de draagzak ligt. Dit houdt u warm maar ook uw kindje. Uw baby hoeft hierdoor geen jas aan. Een boodschap doen of de hond uitlaten wordt kinderspel met deze draagdoek.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail