Kidsleep Moon kinderwekker

7.4

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.4/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Ideaal om je kindje te leren om op een juiste tijd op te staan
  • Al heel jong aan te leren

Van de Kidsleep Classic kinderwekker is een nieuwe en verbeterde versie uitgebracht. De Kidsleep Moon kinderwekker is voorzien van meerdere nieuwe functies en meer mogelijkheden. De Kidsleep Moon kinderwekker heeft alle functies van de kidsleep Classic. Zo kunt je je kindje op een zeer eenvoudige manier uitleggen dat als het konijntje slaapt. Nu moet je kindje dan nog even in bed blijven. Als het lampje aangaat met het lopende konijntje is dit een teken dat je kindje papa of mama mag roepen of uit bed mag komen. Zo kun je je kindje zeer eenvoudig uitleggen wanneer je kindje op mag staan.

 

Er zijn een aantal nieuwe functies bijgekomen. Zo zit er nu een digitaal schermpje waarmee je kindje zal zien dat de maan langzaam zal gaan zakken. Je kindje weet dat het bijna tijd is op op te staan. Wanneer het tijd is om op te staan zal de maan onder zijn en komt er een zon tevoorschijn. Het lampje zal aangaan en het spelende konijntje komt tevoorschijn. Nu weet je kindje dat het uit bed mag komen.

Nog een nieuwtje aan deze kinderwekker is de go to sleep functie. Met deze functie laat de wekker zien dat de zon ondergaat en zal met de tijd mee gaan. Zo kan je kindje in slaap vallen met de ondergaande zon. Er zijn 3 verschillende wektijden in te stellen, een voor op te staan, een voor het middagslaapje en een wektijd voor in het weekend. Zo hoeft je de wekker maar een keer in te stellen. Het is even een werkje om de klok in te stellen maar het leert snel.

De Kidsleep Moon kinderwekker is ideaal om jonge kinderen te helpen met tijdsbesef. Ideaal om op de juiste tijd te leren opstaan.

De licht intensiteit en het volume van de kidsleep moon is ook volledig in te stellen naar wens. Door het nieuwe keuzemenu zijn deze functies nu allemaal makkelijk in te stellen. Voor de allerkleinste kan de kidsleep gebruikt worden als nachtlampje en kunnen er verschillende muziekjes worden afgespeeld op de kidsleep moon. Zo is deze kinderwekker al geschikt vanaf de geboorte totdat je kindje geen wekker meer nodig heeft.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail