Intelligent Potty plaspotje

34,95
8.3

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.3/10

Pluspunten

  • Een van de beste potjes
  • Je kindje zit in de juiste houding om te plassen
  • Met beloning om je kindje extra te stimuleren
  • Wordt door de testouders aangeraden
  • Makkelijk schoon te maken

Met de Intelligent Potty kun je beginnen met het zindelijk maken van je kind. Door zijn ergonomische vorm wordt je kindje vanaf het begin geleerd om rechtop te zitten. Dit is belangrijk zodat het de volledige blaas leeg plast. Op het moment dat je kindje op de Intelligent Potty gaat zitten, zal er binnen 2 seconden het geluid van een lopende kraan te horen zijn. Dit maakt het plassen een stuk eenvoudiger. Is je kindje klaar met plassen dan zal het potje de ingesproken tekst van maximaal 6 seconden laten horen. Nu kun je altijd je kindje aanmoedigen ook als je er even niet bij bent.

Iedere ouder zal met zijn of haar kind op een gegeven moment moeten beginnen met de zindelijkheidstraining. Doordat de luiers van tegenwoordig zo goed en comfortabel zijn is het lastig het juiste moment uit te kiezen. Toch zul je als ouder merken dat je kind er op een gegeven moment aan toe is. Bij de meeste scholen is het een probleem als je kindje met 4 nog niet zindelijk is. In de meeste gevallen zijn kindjes die naar school gaan wel zindelijk, maar daarom is het belangrijk op tijd te beginnen met de training. Het is verstandig om met een jaar of 2 je kindje de mogelijkheden te laten zien. Je hoeft er nog niet actief mee bezig te zijn maar je kunt ze wel nieuwsgierig maken. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld een wc bril verkleiner op te hangen op de WC en om een potje in huis te zetten.

Is dit toch niet het plaspotje wat je zocht? Wij hebben nog meer potjes en wcbril verkleiners op de site staan. Inmiddels hebben wij hier ook al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen. Zo wordt het maken van de juiste keuze geen moeilijke keuze meer.

De Intelligent Potty is een uitstekend hulpmiddel om uw kindje zindelijk te maken. De Intelligent Potty is makkelijk schoon te maken door het uitneembare bakje. Dit plaspotje is verkrijgbaar in drie kleuren, groen, roze/rood en wit.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail